Truca'ns !! 972 108 738

Espectacular viatge a Perú

Del 25 de novembre al 9 de desembre del 2018. Avió anada i tornada (15 dies)

Mapa del recorregut

Què inclou i no inclou

INCLOU:
- Trasllat en autocar lloc origen – aeroport de Barcelona – lloc origen.
- Bitllet avió línia regular directe Barcelona – Lima - Barcelona.
- Bitllet avió intern Lima - Arequipa.
- Bitllet avió intern Cusco - Lima.
- Assistència tècnica de parla espanyola en els aeroports d’entrada i sortida al país.
- Autocar per efectuar tots els trasllats i excursions previstes del viatge.
- Despeses de xofers i autopistes.
- Estada en hotels 4*Superiors i 5* en habitacions dobles amb bany/dutxa.
- Règim de pensió completa indicat durant tot el recorregut.
- Totes les entrades previstes en el itinerari.
- Guia acompanyant professional de Rigatours durant tot el viatge.
- Guies locals de parla espanyola en totes les visites necessàries.
- Taxes governamentals.
- Assegurança turística de viatge. ( Si es vol de cancel·lació cal afegir 98.-€)
- Taxes d’aeroport.
- Iva i impostos.

NO INCLOU:
- Altres activitats no mencionades.
- Extres en hotels i restaurants.
- Begudes no incloses als àpats.
- Propines als guies, xofers, maleters dels hotels si s’escau.

NOTA: L’itinerari mostrat podria variar d’ordre, mantenint sempre les mateixes visites.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r. 25/NOV LLOCS D’ORIGEN – AEROPORT DE BARCELONA – LIMA
Sortida en autocar dels diferents llocs d’origen en direcció a l’aeroport del Prat de Barcelona, Terminal T1. Arribada, check-in de maletes en el mostrador de la companyia Lan i sortida en el vol regular directe a les 15:35hrs per arribar a l’aeroport de Lima el mateix dia a les 23:00hrs. Menjars a bord de l’avió.

Un cop arribats, tràmits de passaports a l’aduana i recollida per part del nostre guia assistent i autocar per donar-nos la benvinguda al país i portar-nos cap l’hotel.

Instal·lació en les habitacions de l’hotel reservat i allotjament.

Dia 2n. 26/NOV LIMA
Esmorzar bufet pel matí i recollida per part del nostre guia local per tal de començar a conèixer la ciutat de Lima.

La nostra visita començarà amb un divertit recorregut pels indrets més ressaltants de la ciutat i ens envoltarem del seu encant i de la seva tradició. Coneixerem la Lima colonial visitant el seu tradicional centre històric tot i fent una visita guiada a la Catedral, visita panoràmica dels convents de Santo Domingo i Sant Francisco, i també podrem visitar la magnífica plaça Major i la plaça de San Martí. A continuació, seguirem el nostre recorregut pels barris residencials de San Isidro i Miraflores. En acabat, farem la visita al museu Arqueològic, on s’exhibeixen peces arqueològiques de les diferents cultures peruanes que precediren als Inques, treballades en metal·lúrgia i tèxtils.

Tarda lliure per degustar la reconeguda gastronomia peruana, i temps per visitar el barri de Barranco, bressol de poetes i escriptors (part de la ruta literària de Mario Vargas Llosa).

Sopar i allotjament.

Dia 3r. 27/NOV LIMA – PARACAS
Esmorzar bufet a l’hotel i trasllat en autocar privat en direcció a la Badia de Paracas, farem un trajecte tot i passant per la Panamericana Sud.

Un cop arribats, anirem directes a l’hotel per la instal·lació en les seves habitacions. Dinar.

A la tarda, farem una visita terrestre de la Reserva Nacional de Paracas, gaudint del paisatge marítim, desèrtic i els penya segats, zona on es va desenvolupar la cultura de Paracas i que van habitar les seves costes fa més de 2000 anys, deixant com evidència les necròpolis i una gran diversitat de rics teixits que sorprenen al món modern. 

Tornada al nostre hotel pel sopar i allotjament.

Dia 4t. 28/NOV PARACAS – LIMA – AREQUIPA
Esmorzar bufet a l’hotel. A la hora indicada, sortida cap al moll de la Badia de Paracas. A continuació farem una excursió amb barca per les Illes Ballestas observant en el camí la figura de “El Candelabro”. Seguirem la navegació per la Illa tot i observant llops marítims i infinitat d’aus i animals diversos entre els que destaquen els pingüins de Humboldt en el seu àmbit natural, circells, corbs marins, etc... un cop acabat retornarem cap al litoral. En acabat, agafarem el nostre autocar privat per anar en direcció a Lima, i dirigir-nos a l’aeroport per agafar el vol cap a Arequipa. Dinar en ruta.

Un cop arribats, recollida per part del nostre guia assistent i autocar per donar-nos la benvinguda a Arequipa i portar-nos cap l’hotel.

Instal·lació en les habitacions de l’hotel reservat, pel sopar i allotjament

Dia 5è. 29/NOV AREQUIPA
Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida amb la nostre guia local per apropar-nos al Museu de los Altares Andinos a on és possible apreciar la “Mòmia Juanita” que és una Inca Sacrificada que va ser trobada al capdemunt del turó del volcà Ampato, convertint-see en una de les momies més ben conservades del planeta. També tindrem ocasió de degustar la bona gastronomia arequipenya o passejar pels seus agradables i colonials traçats. Dinar en restaurant.

A la tarda, continuarem les nostres visites per la ciutat amb la visitat a la “Ciutat Blanca” incloen el Convent de Santa Catalina (és una ciutat dins de la propia ciutat), la Plaça de Armas, els Claustres de Companyia (amb visita a l’interior de la cúpula de San Blas), i els districtes residencials de Yanahuara i Chilina. Des d’aquets districtes és possible apreciar una magnifica vista del Volcà Misti.

En acabat, sopar i allotjament.

Dia 6è. 30/NOV AREQUIPA – CAÑON DEL COLCA
Esmorzar bufet a l’hotel, i sortida en autocar privat cap a un dels canyons més profuns del planeta, el “Cañon del Colca”. De camí, passarem per Pampa Cañahus prop de la Reserva Nacional Salinas-Aguada Blanca, els Bofedales de Tocra i el “mirados de volcanes”, un dels punts més alts i priviliegats des d’on es pot apreciar les muntanyes i volcans més importants de la zona. Dinar en restaurant. Tot seguit ens dirigirem a l’hotel.

A la tarda, de forma opcional s’ofereix la possibilitat de visitar els termes naturals de la Calera. Al finalitzar la visita, retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 7è. 01/DES CAÑON DE COLCA – PUNO
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida per dirigir-nos al lloc denominat “Cruz del Cóndor”, mirador des d’on s’aprecia la profunditat del canyó i el vol dels cóndors. A continuació, visitarem els pobles de Yanque i Maca amb esglésies colonials i tindrem interessants visitas a les valls abans d’arribar a Chivay. Dinar en restaurant.

A la tarda, seguirem el trajecte cap a Puno, capital de l’altipla Peruà. En el trajecte veurem vistes maravelloses naturals, i una vista impresionant de la preciosa llacuna de Lagunillas, apreciatn criaders de truita i flamencs andins alimentant-s vora del llac. Quan es fagi fosc ens dirigirem a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 8è. 02/DES PUNO
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida per a navegar pel llac Titicaca, el llac navegable més alt del planeta. Farem una primera visita a las Illes Uros, que són unes illes flotants en les que encara hi viuen descendents d’aquesta ancestral ètnia (avuidia unida al llinatge Aymara, la substància del mateix es veu en part recolzada pel turisme). Dinar en restaurant.

A la tarda, continuarem la visita del complexe arqueològic de Sillustani per apreciar els “Chullpas” o Torres funeraries a vora del Llac Umayo. En acabat, retorn cap a Puno. Sopar i allotjament.

Dia 9è. 03/DES PUNO - CUSCO
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar privat en direcció a Cusco realitzant diferents visites pel camí per apreciar diferents ciutats com: Pukara (farem una visita al seu interesant museu), La Raya (port més alt de camí a la capital de Cusco), Racjchi (veurem el temple de Wiracocha), i per últim Andahuaylillas (la capella Sixtina andina). Dinar en restaurant.

Després del dinar, continuarem cap a Cusco per instal·lar-nos a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 10è. 04/DES CUSCO
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de fer una visita peatonal de la ciutat amb un circuit exclusiu que contempla la visita a la plaça del barri de San Blas, carrer Hatunrumiyoc amb la “Piedra de los 12 àngulos”, la placeta de Nazarenas, la Plaça de Armas, el Museu Inca, la Catedral, el Mercat Central San Pedro i el Koricancha o Templo del Sol. Dinar en restaurant.

A la tarda, sortida per visitar les ruïnes Aledañas, on destaquen 3 monuments: el Sacsayhuaman, fortalesa cerimonial de pedres monumentals; el Q’enqo, centre cerimonial i ritual on es realitzaven sacrificis; i el Tambomachay, un temple per rendir culte al Déu de l’Aigua. També aprofitarem per fer una visita panoràmica de Puka-Pukara, un antic lloc de vigilància al llarg dels camins inques. Tornada a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 11è. 05/DES CUSCO – VALLE SAGRADO
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida per la visita al poble de Chinchero, un poble amb zona arqueològica, una colonial església i una plaça principal on és possible visitar un mercat artesanal. Tot seguit visitarem un taller tèxtil, on els teixidors ens faran una demostració de les seves tècniques i l’ús que en fan dels tints naturals.

Després de la demostració ens dirigirem cap a les Mines de Sal de Maras, que va servir com a centre de proveïment de Sal en el imperi Inka. A continuació seguirem visitant el Laboratori Agrícola de Moray, caracteritzada per diferents nivells profunds amb diversos microclimes. Dinar en restaurant.

A la tarda, visitarem Ollantaytambo amb la seva fortalesa, abans de traslladar-nos a l’estació de tren per dirigir-nos al poble de Aguas Calientes. Arribada per instal·lar-nos a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Nota: Per a preparar l’equipatge cap el Machu Pichu: Per regulació de les companyies de trens, tant sols es permet de portar equipatge de mà: Cal preveure una bossa de viatge petita que no passi de 5kgs de pes per persona a més dels bolsos de mà de les senyores. La resta d’equipatge es deixarà a l’hotel de Cusco on ens tornarem a allotjar a la tornada.

Dia 12è. 06/DES MACHU PICCHU – VALLE SAGRADO
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida de matinada per gaudir de l’indret sense l’aclaparament dels visitant que arriben posteriorment. És una de les meravelles del mon modern, estem parlant de la famosa ciutadella Inca de Machu Picchu, un dels espais naturals més impressionants del planeta. En un entorn natural únic, farem una visita guiada pel complexe arqueològic tot i recorrent els nivells, places, temples, palaus, depòsits, tallers, escalinates i fonts d’aigua, així com el temple del Sol. Temps lliure per seguir amb la visita de la ciutadella. Al finalitzar la visita, retorn en autocar cap a Aguas Calientes.

A l’arribar, dinarem en restaurant i a continuació gaudirem dels seu mercat i la vida d’aquest enclau per on passa quasi tot el viatger que arriba al país. A l’hora prevista, sortida en tren per a retornar a Ollantaytambo. Trasllat a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 13è. 07/DES VALLE SAGRADO - CUSCO
Esmorzar bufet a l’hotel, a continuació trasllat cap a Cusco, tot i fent una parada al mercat de Pisac. En arribar a Cusco dinarem. La resta de la tarda lliure per seguir amb les visites per la ciutat i poder fer les últimes compres gaudint de la ciutat mestissa, patrimoni de la UNESCO, que va ser la capital del imperi del Tahuntinsuyo. Sopar i allotjament.

Dia 14è. 08/DES CUSCO – LIMA
Esmorzar bufet a l’hotel. A l’acabar, ens dirigirem a l’aeroport per retornar a Lima per dinar aviadet i connexionar amb el vol directe cap a Barcelona. Nit a bord.

Dia 15è. 09/DES BARCELONA
Arribada a l’aeroport de Barcelona i trasllat en autocar cap el nostre origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies