Truca'ns !! 972 108 738

ALTA SABOIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants. 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Orange – Grignan – Valence
Sortida en autocar per tal d’arribar al final del dia a Valence. Pel camí, ens aturarem a la meravellosa ciutat d’Orange, per dur a terme una breu visita pel centre de la ciutat. Continuarem amb la ruta i ens aturarem a Grignan on dinarem en restaurant.

En acabat, ens dirigirem a Valence per instal·lar-nos a les habitacions de l’hotel, sopar i allotjar-nos.

Dia 2. Valence – Badia St. Antoine – Annecy
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per a la visita de la Badia Sant Antoine. Dinar, i a continuació ens dirigirem cap a Annecy. Ens instal·larem a l’hotel i gaudirem d’un passeig per aquesta població. Sopar i allotjament.

Dia 3. Annecy – Castell Montrottier – Passejada Riu Isère
Esmorzar i represa de l’autocar per a la visita del Castell Montrottier, on hi podrem contemplar i gaudir d’un veritable exemplar d’una arquitectura militar saboiana. Dinar en restaurant. A la tarda, farem una passejada pel Riu Isère. En acabat, ens dirigirem a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

Dia 4. Annecy – Ginebra – Yvoire – Thonon les Bains – Éivan
Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita en primer lloc de Ginebra, la ciutat més poblada de Normandia. A continuació ens arribarem a Yvoire, una vila medieval fortificada a la vora del llac Leman. Dinar en restaurant a la mateixa zona. A la tarda, realitzarem les visites a Thonon les Bains i Évian. En acabat, ens dirigirem a l’hotel pel descans, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. Annecy – Chambery – Aix les Bains
Esmorzar i sortida per tal de visitar Chambery, avui en dia una petita ciutat d’estil medieval que ha mantingut quasi intacte el seu casc antic durant més de 500 anys. Els monuments que hi destaquen són el castell, la catedral i la Font dels Elefants. Dinar en restaurant. A la tarda, descobrirem la ciutat de l’Aix les Bains. En acabat, ens dirigirem a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Dia 6. Annecy – Narbonne – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per realitzar el trajecte de tornada. En ruta, ens aturarem a Narbonne, ciutat on gaudirem de l’últim àpat del viatge en restaurant. En acabat, prosseguirem amb la ruta fins arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies