Truca'ns !! 972 108 738

ÀMSTERDAM Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola - Trasllats aeroport Amsterdam – Hostel – aeroport Amsterdam
- Autocar privat per l’excursió a Volendam, Marken i Zaanse Schans
- Estada en confortable hostel en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Amsterdam i excursió Marken, Volendam i Zaanse Schans
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus: M. Van Gogh = 2€ / Rikjsmuseum 1,80€ / Anna Frank House = 6€ <17a 10€ >18a / Passeig barca 10€ / Coster Diamond = Free / Formatgeria = Free
- Extres en hotels i restaurants
- Avió Bcn – Holanda – Bcn
- Transport públic

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - ÀMSTERDAM 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Amsterdam. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat i del país en general. Sopar i allotjament.

DIA 2 · ÀMSTERDAM 
Esmorzar i sortida novament amb el nostre guia per dirigir-nos cap el Museu Nacional Rikjsmuseum on podrem delectar-nos amb pintures de primer nivell mundial. Continuarem visitant el centre de la ciutat amb la històrica Plaça Dame i la Central Station. A la tarda, visitarem una prestigiosa fàbrica de diamants per tal d’observar el treball de la seva talla, i coneixerem el famós barri vermell i la seva arquitectura holandesa. Sopar i allotjament.

DIA 3 · ÀMSTERDAM 
Esmorzar i sortida amb el nostre guia per dirigir-nos cap el Museu Van Gogh per tal de conèixer les pintures més importants d’aquest genial pintor. Posteriorment, possibilitat de visitar la casa d’Anna Frank i els successos que allí tingueren lloc o fer una passejada en vaixell pels canals. Sopar i allotjament.

DIA 4 · ÀMSTERDAM - ZAANSE SCHANS - GRAN DIC - VOLENDAM - MARKEN 
Esmorzar i recollida de l’autocar per sortir junt amb el nostre guia local, d’excursió a dues de les poblacions més característiques dels voltants d’Amsterdam. Visitarem el parc de Zaanse Schans on podrem divisar una renglera de molins en activitat, visitarem una granja de formatges on ens faran una explicació de la seva elaboració. Continuarem cap al Gran Dic de contenció on podrem entendres com els holandesos intenten engrandir la geografia del seu petit país. Posteriorment ens arribarem fins a la població de Volendam, el més preciós dels poblets de la jornada, on passejarem pel seu centre tot i gaudint del folklore i tradició dels seus carrers i la seva gent. A la tarda, ens arribarem fins a Marken, avui dia connectat per un pont del que fou antigament l’illa. Retorn en autocar cap a Amsterdamper sopar i allotjament.

DIA 5 · ÀMSTERDAM - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps dedicat a possibles compres pels comerços i mercats de la ciutat. En funció de l’horari del vol, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap a Catalunya. Un cop arribats, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies