Truca'ns !! 972 108 738

ÀMSTERDAM I BÈLGICA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola - Trasllats aeroport Amsterdam – Hostel – aeroport Brussel·les
- Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Amsterdam, Bruges i Brussel·les
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs i vaixells: M. Van Gogh = 2€ / Rikjsmuseum 1,80€
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Holanda–Bcn.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - ÀMSTERDAM
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Amsterdam. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat amb la històrica Plaça Dame i la Central Station, entre altres llocs d’interès. Sopar i allotjament.

DIA 2 · ÀMSTERDAM 
Esmorzar i sortida novament amb el nostre guia per dirigir-nos cap el Museu Nacional Rikjsmuseum on podrem delectar-nos amb pintures de primer nivell mundial. Possibilitat de fer una passejada en barca pels seus canals.
A la tarda, visitarem el Museu Van Gogh per tal de conèixer les pintures més importants d’aquest genial pintor i coneixerem el famós barri vermell amb la seva típica arquitectura holandesa. Sopar i allotjament.

DIA 3 · ÀMSTERDAM - LA HAYA - BRUSSEL·LES 
Esmorzar i sortida pel matí en direcció a La Haya per tal de conèixer la que és la capital administrativa d’Holanda i capital política dels països Baixos. A continuació, reprendrem la marxa en autocar cap a Brussel·les. Instal·lació de maletes en les habitacions, presa de contacte amb el centre, sopar i allotjament.

DIA 4 · BRUSSEL·LES - BRUGES - GANTES
Esmorzar i sortida de nou en autocar en excursió cap a Bruges, preciosa ciutat amb centre històric de caire medieval harmonitzat pels seus canals, comportantli el sobrenom de la “Venècia del Nord”. A continuació, ens dirigirem cap a Gantes, d’on destacarem la Catedral de Sant Bavon, el castell dels contes de Flandes i el campanar municipal. Retorna Brussel·les pel sopar i l’allotjament.

DIA 5 · BRUSSEL·LES - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i sortida durant el matí per tal de visitar Brussel·les amb el nostre guia local: la Grande Place, el Manekenpis i l’exterior del Palau Reial ens ocuparan tota la nostra atenció. En acabat, trasllat cap l’aeroport per sortir en avió cap a Bcn.
Posteriorment, trasllat en autocar cap el nostre lloc d’origen.

Documentaciónecessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies