Truca'ns !! 972 108 738

AMSTERDAM Avió anada i tornada (4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Gro/Bcn
- Trasllats aeroport Amsterdam – Hostel – aeroport Amsterdam
- Autocar privat per l’excursió a Volendam, Marken i Zaanse Schans
- Estada en confortable hostel en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Amsterdam
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne - escola
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Gro/Bcn – Holanda – Gro/Bcn. Transport públic.

 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – GRO/BCN – AMSTERDAM
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de GRO/BCN per prendre l’avió en direcció a Amsterdam. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat visitant el centre de la ciutat amb l’històrica Plaça Dame, la Central Station, i el famós barri vermell i la seva arquitectura holandesa. Sopar i allotjament.

DIA 2 · AMSTERDAM
Esmorzar i recollida del guia per dirigir-nos cap el Museu Van Gogh i el Museu Nacional Rikjsmuseum on podrem delectar-nos amb pintures de primer nivell mundial. A la tarda, podrem visitar la famosa casa d’Anna Frank i els successos que allí tingueren lloc o visitar els diferents mercats a l’aire lliure que disposa la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3 · AMSTERDAM – MARKEN - VOLENDAM
Esmorzar i recollida de l’autocar per sortir d’excursió a dues de les poblacions més característiques dels voltants d’Amsterdam. Visitarem la típica població de Marken, avui dia connectada per un pont del que fou antigament l’illa. Continuarem cap al gran dic de contenció on podrem entendre com els holandesos intenten engrandir la geografia del seu petit país. Posteriorment ens arribarem fins a Volendam, el més preciós dels poblets de la jornada, on passejarem pel seu centre tot i gaudint del folklore i tradició dels seus carrers i la seva gent. Finalment ens arribarem fins el parc de Zaanse schans on podrem divisar una renglera de molins en activitat. Tornada per sopar i allotjament.

DIA 4 · AMSTERDAM – GRO/BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps dedicat a possibles compres pels comerços de la ciutat. En funció de l’horari del vol, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre l’avió cap a Catalunya. Un cop arribats, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies