Truca'ns !! 972 108 738

ANDALUSIA Tot en autocar i 2 nits en ruta (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hostal a Granada i hostel a Sevilla en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Granada, Sevilla i Còrdova
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Mezquita Còrdova 7€/Giralda Sevilla 6.-€/Alhambra Granada 23€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - GRANADA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a Granada. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2 · GRANADA
Arribada pel matí i descàrrega de maletes a consigna de l’hotel. A continuació, passejada a peu pel centre de Granada tot i descobrint cadascun del seus tresors com la Catedral, la Capella Reial, el Palau de la Madraza, l’edifici de la Chancilleria i el barri de l’Albayzín. A la tarda, trobada amb el nostre guia per tal de visitar la Alhambra de Granada i els Jardins del Generalife. En acabat, sopar i allotjament.

DIA 3 · GRANADA - SEVILLA
Esmorzar i sortida en autocar cap a Sevilla, ubicada a una distància de 250 kms de Granada. Arribada vora migdia, descàrrega de maletes a consigna del hostel i trobada a la tarda amb el nostre guia local per tal de fer una panoràmica en autocar de la ciutat i conèixer així els seus edificis més representatius com la Plaça d’Espanya, el Parc de Maria Luisa, el Pont de Sant Telm, la Torre del Oro, la Plaça de braus de la Maestranza i els barris de Triana i Los Remedios.. Sopar i allotjament.

DIA 4 · SEVILLA
Esmorzar i sortida de nou amb el nostre guia local a peu per tal de conèixer el casc històric de Sevilla amb la Catedral, La Giralda, Real Alcàsser, Palau de San Telm i la Universitat. A la tarda, passejarem pel famós barri de Santa Cruz. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5 · SEVILLA – CÒRDOVA
Esmorzar i sortida en autocar en direcció a Còrdova on ens reunirem també amb el nostre guia local, disposat a que tothom se’n vagi de Còrdova ben coneixedor de la riquesa de la seva ciutat. D’aquesta ciutat classificada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podrem visitar la Mesquita-Catedral, el Barri Jueu, les restes de les muralles i el pont romà amb la Calahorra, una de les antigues portes que donaven accés a la ciutat. Acabades les visites, represa de l’autocar per dirigir-nos cap a casa. Nit en ruta l’autocar.

DIA 6 · ORIGEN
Arribada al nostre lloc d’origen vora el migdia.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies