Truca'ns !! 972 108 738

ANDALUSIA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola – aeroport Bcn – escola
- Modern autocar
- Estada en confortable hostal a Granada i hostel a Sevilla en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Granada, Sevilla i Còrdova
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Mezquita Còrdova 7€/Giralda Sevilla 6.-€/Alhambra Granada 23€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - BARCELONA - SEVILLA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Sevilla. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per descarregar les maletes. A la tarda, trobada amb el nostre guia local per tal de fer una panoràmica en autocar de la ciutat i conèixer així els seus edificis més representatius com la Plaça d’Espanya, el Parc de Maria Luisa, el Pont de San Telm, la Torre del Oro, la Plaça de braus de la Maestranza i els barris de Triana i Los Remedios.. Sopar i allotjament.

DIA 2 · SEVILLA
Esmorzar i sortida de nou amb el nostre guia local a peu per tal de conèixer el casc històric de Sevilla amb la Catedral, La Giralda, Real Alcàsser, Palau de Sant Telm i la Universitat. A la tarda, passejarem pel famós barri de Santa Cruz. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3 · SEVILLA - CÒRDOVA - GRANADA
Esmorzar i sortida en autocar en direcció a Còrdova on ens reunirem també amb el nostre guia local, disposat a que tothom se’n vagi de Còrdova ben coneixedor de la riquesa de la seva ciutat. D’aquesta ciutat, classificada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podrem visitar la Mesquita- Catedral, el Barri Jueu, les restes de les muralles i el pont romà amb la Calahorra, una de les antigues portes que donaven accés a la ciutat. En acabat, prosseguirem el trajecte cap a Granada pel sopar i l’allotjament.

DIA 4 · GRANADA
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a Granada i ens conduirà pel centre de ciutat tot i descobrint cadascun del seus tresors com la Catedral, la Capella Reial, el Palau de la Madraza, l’edifici de la Chancilleria i el barri de l’Albayzín. A la tarda, ens passejarem per l’Alcaicería, avui dia mercat granadí emplaçat en el que antigament fora el zoco de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 5 · GRANADA - ALHAMBRA - ORIGEN
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia per fer-nos la visita explicativa a la Alhambra de Granada amb tots els seus palaus i tresors i els Jardins del Generalife. En funció de l’hora de sortida del vol, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus,
que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies