Truca'ns !! 972 108 738

ASTÚRIES

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses. IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Haro – Astúries
Sortida en autocar el matí direcció Haro, realitzant breus pauses en ruta. Temps per dinar en restaurant i visita de la ciutat.

Continuació del trajecte fins arribar a Astúries. Instal·lació, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2. Astúries – Soto de Aguas – Mines Conca Nalon
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Soto de Aguas, on podrem gaudir de l’espectacular naturalesa asturiana. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, excursió per visitar les mines Conca Nalon juntament amb el Museu de la Mineria, una antiga explotació minera. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Astúries – Gijón – Oviedo
Esmorzar i sortida en direcció a la ciutat marítima d’Astúries per excel·lència, Gijón. Podrem passejar pel seu centre històric i contemplar el Parc d’Isabel la Catòlica, el Palau de Revillagigedo...

Després de dinar, continuarem amb la visita de la capital del Principat, Oviedo. Visita del seu casc antic observant la Catedral i les mostres més representatives de l’art preromànic Asturià com Sta. Maria del Naranco i San Miguel de Lillo. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Astúries – Covadonga – Cangas de Onís
Esmorzar a l’hotel i sortida rumb el Santuari de Covadonga i la cova de la “Santina” per la visita del complex i acabar pujant en vehicles especials als seus preciosos llacs. Dinarem en restaurant a Cangas de Onís i a la tarda visitarem la població, considerada la primera capital del Regne d’Espanya i situada a la vora del riu Sella, amb el seu famós pont romà del que penja la Creu de la Victòria. Tornarem a l’hotel per sopar i allotjar-nos. 

Dia 5. Astúries – Playa Catedrales – Ribadeo – Cudillero
Esmorzar i sortida en direcció la “Playa Catedrales”, característica pel seu conjunt de penya-segats amb més de 32 metres d’altura. Dinar al municipi de Ribadeo. Última visita del dia a Cudillero, localitat de renom pesquer, amb una arquitectura rural en forma d’amfiteatre on les cases són escalonades per lluitar contra els vents del port vell. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Astúries – Castejón – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Castejón, municipi de Navarra . Passejarem per la ciutat aprofitant el matí i dinarem en restaurant. A la tarda, començarem el camí de retorn a casa en autocar, realitzant breus pauses per descansar. Arribada al vespre. 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies