Truca'ns !! 972 108 738

ASTURIES Tot en autocar amb 1 nit en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hotel a Oviedo i alberg a Bilbao en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a León, Oviedo i Santander
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – LEON
Sortida en autocar del lloc d’origen al vespre per anar cap a León. Aturades tècniques varies per repòs fins arribar a destí. Nit en ruta.

DIA 2 · LEON - OVIEDO
Arribada a primera hora del matí i temps per conèixer el centre històric de la ciutat amb la seva preciosa catedral. Acabada la visita, continuarem fins a Oviedo, preciosa ciutat asturiana en la que ens allotjarem els primers dies. Arribada, temps per la seva preciosa visita i instal·lació en l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3 · OVIEDO – CONCA DEL NALON – GIJÓN
Esmorzar i sortida en autocar cap a la Vall del Nalon per tal de visitar l'indret on es troben les antigues mines asturianes, essent el centre de la indústria de siderúrgia d’Astúries. Possibilitat de visitar el museu de la siderúrgia i alguna mina asturiana. En acabat, sortida cap a Gijón per tal de conèixer-la la segona ciutat més important d’Astúries amb el seu centre històric, les seves platges i el seu port marítim. Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 4 · OVIEDO – SANTANDER - BILBAO
Esmorzar i sortida en autocar cap a Santander per tal de trobar-nos amb el nostre guia local qui ens farà una panoràmica explicativa completa de la ciutat amb el Sardinero i el seu Passeig Marítim, el Palau de la Magdalena, el Passeig Pereda i el Castelar, així com el seu casc històric. A la tarda, sortida cap a Bilbao per tal de visitar el museu Guggenheim i el centre de la ciutat. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 5 · BILBAO – PAMPLONA – ORIGEN
Esmorzar i represa de maletes i autocar per dirigir-nos cap a Pamplona, ciutat mundialment coneguda per la seva festivitat dels San Fermins quan explota al mes de juliol la passió dels seus habitants pels braus. Temps per passejar pel seu casc històric i continuar posteriorment el trajecte fins arribar a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies