Truca'ns !! 972 108 738

ATENES I PELOPONÈS Anada i tornada en avió (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats escola – aeroport BCN – escola
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hotels *** a Atenes i circuit Peloponès en habitacions lliure distribució
- Règim de Pensió Completa al circuit Peloponès i Mitja Pensió a Atenes
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia local acompanyant per les excursions indicades
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.
- Entrades als museus i monuments oficials gratuïts presentant carta del centre amb 1 mes i mig d’antel·lació.

No Inclou
- Entrades en monuments, museusno indicats.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Atenes-Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - ATENES 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Atenes. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Atenes per instal·lar-nos a l’hotel. Presa de contacte amb l’entorn, sopar i allotjament.

DIA 2 · ATENES - CIRCUIT PELOPONÈS
Esmorzar i tret de sortida del circuit pel Peloponès on el nostre guia ens farà reviure la història de Grècia a través de les edats: Prehistòria, Període Clàssic, Imperi Bizantí i Temps moderns. Sortirem en autocar per la costa cap el Canal de Corint on pararem per continuar més tard fins a Micenes on visitarem el seu recinte arqueològic amb el Tresor dels Atrides, Porta dels Lleons i Tomba de Agamenon. Dinar en restaurant. Seguidament, també visitarem també el famós teatre d’Epidaure conegut per la seva excepcional acústica i acabarem d’arribar fins a Olímpia. Sopar i allotjament.

DIA 3 · PELOPONÈS 
Esmorzar i visita amb el guia als espais arqueològics d’Olímpia, lloc que monopolitzà la vida política i religiosa de la Grècia Antiga durant gairebé 10 segles. És en aquest marc tant harmoniós on es varen celebrar per primera cop els Jocs
Olímpics. Visitarem el Temple de Zeus, el Temple de Hera, l’Estadi, el Museu. Dinar en ruta. Travessarem Lepanto i prosseguirem direcció a Delfos. Sopar i allotjament.

DIA 4 · PELOPONÈS - ATENES  
Esmorzar i represa del circuit on es combinen la natura i les llegendes. Anys enrere s’aixecà, en aquest indret majestuós i imponent, el Santuari d’Apolo, deu de la bellesa i de la música on els homes es podien comunicar amb els deus a traves d’un oracle. Visitarem aquest santuari, el Tresors dels Atenencs, l’Oracle de la Pitonissa, el museu amb el conegut Auriga de Delfos i el Agias de Lisipo. Dinar en restaurant. Continuació del nostre viatge, fins arribar a Atenes. Descàrrega de maletes i temps per un contacte lliure amb la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 5 · ATENES 
Esmorzar i temps per a visitar la part històrica i monumental de la ciutat: l’Acròpoli on hi podrem admirar el Temple de Atenea Nike, els Propileus, la perfecte geometria del Partenó, l’Erecteió amb el ben conegut Pòrtic de les Cariàtides, el Pandroseidó, Temple de Zeus Olímpic i l’Arc d’Adrià. Resta de temps per a conèixer l’Atenes actual. Sopar i allotjament.

DIA 6 · ATENES - AEROPORT BCN - ORIGEN  
Esmorzar i temps disponible per la ciutat per realitzar les darreres visites i compres. A l’hora convinguda, trasllat en autocar cap a l’aeroport per sortir en vol regular cap a Barcelona. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes icondicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets compratsno són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies