Truca'ns !! 972 108 738

BERLÍN Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Berlín – Hostel – aeroport Berlín
- Autocar privat excursió a Sachsenhausen
- Estada en confortable hostel en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Berlin i Saschenhausen
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: M. Pèrgam = Free / M. Egipci = Free / C. Sachsenhausen = 1,50€ / Cúpula Parlament = Free / M. Tècnica = 2€ / Berlín Unterwelten = 11€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Berlín – Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - BERLÍN 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Berlín. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat, la més contemporània del nostre segle. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BERLÍN  
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per continuar visitant el centre de la ciutat en la seva part Est amb l'Alexanderplatz i el seu rellotge mundial, la Catedral de Berlin, la Porta i la Torre de Brandenburg, el Monument a l’Holocaust i l’exterior del Parlament. En acabat, possibilitat de visitar la seva fantàstica cúpula. A la tarda, passejada pels barris de Kreuzberg i Fridrichshain on podrem veure les restes del mur amb els grafitis que el caracteritzaven. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BERLÍN 
Esmorzar i trobada de nou amb el guia per tal de realitzar la visita al barri jueu on es troben les Sinagogues de la comunitat jueva. Una visita important per entendre com varen viure aquest sector social durant l’època nazi.
A la tarda, ens dirigirem cap a l’illa dels Museus per tal de gaudir de l’impressionant museu del Pèrgam i el fantàstic museu Egipci. Sopar i allotjament.

DIA 4 · BERLÍN - CAMP CONCENTRACIÓ SACHENHAUSEN 
Esmorzar i sortida en autocar i guia cap al camp concentració de Sachsenhausen on més de 200.000 persones foren empresonades i més de 50.000 exterminades durant l’època nazi. Visita al complex ambles cel-les de càstig, les parets d’afusellament, els forns crematoris, l’hospital-laboratori i les foses comuns.
Retorn cap a Berlin per descobrir la zona del Check-point Charlie, antic pas fronterer entre les dues parts dividides de la capital. Sopar i allotjament.

DIA 5 · BERLÍN - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps per fer un petit passeig per la zona de PotsdamerPlatz, nou enclau vantguardista on l’empresa Sonny exposa el seu potencial o passejar per Gendarmenmarkt. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Barcelona. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies