Truca'ns !! 972 108 738

BERLÍN

Què inclou i no inclou

Inclou
Trasllats en autocar origen - aeroport Bcn – origen - Avió Bcn – Berlín – Bcn
Trasllats aeroport Berlín Hostel – aeroport Berlín
Autocar privat excursió a Sachenhausen
Estada en confortable hotel en habitacions dobles
Règim de pensió completa
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
Guies locals de ½ dia a Berlin i Saschenhausen
Aigua i vi en tots els àpats.
Entrades en monuments i museus.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants. 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Aeroport Bcn – Berlín
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Berlín. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap l’hotel per deixar les maletes. Depenent de l’hora del vol, dinar en restaurant. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat, la més contemporània del nostre segle. Sopar i allotjament.

Dia 2. Berlín
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per continuar visitant el centre de la ciutat en la seva part Est amb l'Alexanderplatz i el seu rellotge mundial, la Catedral de Berlin, la Porta i la Torre de Brandenburg, el Monument a l’Holocaust i l’exterior del Parlament. En acabat, possibilitat de visitar la seva fantàstica cúpula. Dinar en restaurant. 

A la tarda, passejada pels barris de Kreuzberg i Fridrichshain on podrem veure les restes del mur amb els grafitis que el caracteritzaven. Sopar i allotjament.

Dia 3. Berlin
Esmorzar i trobada de nou amb el guia per tal de realitzar la visita al barri jueu on es troben les Sinagogues de la comunitat jueva. Una visita important per entendre com varen viure aquest sector social durant l’època nazi. Dinar en restaurant.

A la tarda, ens dirigirem cap a l’illa dels Museus per tal de gaudir de l’impressionant museu del Pèrgam i el fantàstic museu Egipci. Sopar i allotjament.

Dia 4. Berlín – Camp Concentració Sachsenhausen
Esmorzar i sortida en autocar i guia cap al camp concentració de Sachsenhausen on més de 200.000 persones foren empresonades i més de 50.000 exterminades durant l’època nazi. Visita al complex ambles cel-les de càstig, les parets d’afusellament, els forns crematoris, l’hospital-laboratori i les foses comuns.

Retorn cap a Berlin per dinar en restaurant i descobrir la zona del Check-point Charlie, antic pas fronterer entre les dues parts dividides de la capital. Sopar i allotjament.

Dia 5. Berlín – Aeroport Bcn - Origen
Esmorzar i temps per fer un petit passeig per la zona de Potsdamer Platz, nou enclau vantguardista on l’empresa Sonny exposa el seu potencial o passejar per Gendarmenmarkt. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Barcelona. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies