Truca'ns !! 972 108 738

BERLIN PRAGA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport BCN – escola
- Trasllats aeroport Berlín – Hostel – aeroport Praga
– Autocar privat desplaçament Berlín - Praga
- Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Berlin i Praga
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Alemanya i Praga – Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – BCN - BERLIN
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Berlín. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat, la més contemporània del nostre segle amb l'Alexanderplatz i el seu rellotge mundial, la Catedral de Berlin, la Porta i la Torre de Bradenburgo, el Monument a l’Holocaust i el Parlament amb la seva fantàstica cúpula. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BERLIN
Esmorzar i trobada de nou amb el guia per tal de realitzar la visita al barri jueu on es troben les Sinagogues de la comunitat jueva. Una visita important per entendre com varen viure aquest sector social durant l’època nazi. A la tarda, ens dirigirem cap a l’illa dels Museus per tal de gaudir de l’impressionant museu del Pèrgam i el fantàstic museu Egipci. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BERLIN – PRAGA
Esmorzar i temps per fer un passeig per la zona de Potsdamer Platz, nou enclau avantguardista on l’empresa Sonny exposa el seu potencial. En acabat, sortida en autocar cap a Praga per tal d’arribar vora les 15:00h, deixar maletes a consigna del hostel i sortir per disposar d’una presa de contacte amb la ciutat amb la nostra guia tot i descobrint la plaça antiga amb l’ajuntament, la Torre de la Pólvora i el Rellotge Astronòmic. En acabat, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 4 · PRAGA
Esmorzar i trobada de nou amb la nostra guia local per tal de continuar coneixent aquesta preciosa ciutat amb el famós Castell de Praga amb el Palau Reial, Catedral de San Vito i el Carrer d’Or. A la tarda, coneixerem l’anomenada “Nove Mesto” o ciutat nova amb la plaça Wenceslau i l’estàtua eqüestre de Carles IV, el Teatre Nacional i el Museu de la Ciència. Sopar i allotjament.

DIA 5 · PRAGA - BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps per fer maletes. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies