Truca'ns !! 972 108 738

BERLÍN Avió nada i tornada (4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport BCN – escola
- Trasllats aeroport Berlín – Hostel – aeroport Berlín
– Autocar privat excursió a Sachenhausen
- Estada en confortable hostel en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Berlin i Saschenhausen
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Alemanya – Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – BCN - BERLIN
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Berlín. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat, la més contemporània del nostre segle amb l'Alexanderplatz i el seu rellotge mundial, la Catedral de Berlin, la Porta i la Torre de Bradenburgo, el Monument a l’Holocaust i el Parlament amb la seva fantàstica cúpula. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BERLIN
Esmorzar i trobada de nou amb el guia per tal de realitzar la visita al barri jueu on es troben les Sinagogues de la comunitat jueva. Una visita important per entendre com varen viure aquest sector social durant l’època nazi. A la tarda, ens dirigirem cap a l’illa dels Museus per tal de gaudir de l’impressionant museu del Pèrgam i el fantàstic museu Egipci. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BERLIN – CAMP SACHENHAUSEN
Esmorzar i sortida en autocar cap al camp concentració de Sachenhausen on més de 200.000 persones foren empresonades i més de 50.000 exterminades durant l’època nazi. Visita al complex ambles cel-les de càstig, les parets d’afusellament, els forns crematoris, l’hospital-laboratori i les foses comuns. Retorn cap a Berlin per descobrir la zona del Check-point Charlie, antic pas fronterer entre les dues parts dividides de la capital. Sopar i allotjament.

DIA 4 · BERLIN – BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps per fer un petit passeig per la zona de Potsdamer Platz, nou enclau avantguardista on l’empresa Sonny exposa el seu potencial. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Barcelona. Un cop arribats, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes o condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies