Truca'ns !! 972 108 738

BRETANYA, NORMANDIA I CASTELLS DE LOIRA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Bordeaux – Niort
Sortida del punt d’origen en autocar direcció Bordeaux on dinarem en restaurant.

En acabat, continuació del nostre recorregut cap la regió de Poitou, àmplia zona del sud-est de França que acull la quarta part de la costa atlàntica francesa. Arribada en el nostre hotel de Niort, instal·lació en les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 2. Niort – Vannes – Carnac – Rennes
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a la població de Vannes, ubicada a l’entrada del golf de Morbhihan on descobrirem el seu atractiu barri medieval molt ben conservat amb les seves impressionants muralles, la plaça des Lices que fou escenari de tornejos medievals i jardins de gran espectacularitat. Temps per descobrir els seus encants i dinar en restaurant. En acabar de dinar, ens dirigirem cap a la preciosa ciutat de Carnac on s’hi troba un dels assentaments prehistòrics més importants de tot Europa. Aquí divisarem tot un arrenglament de menhirs disposats al llarg d’uns 4 km de distància protegits actualment per una tanca de seguretat. Finalment, ens dirigirem a la Rennes per instal·lar-nos a l’hotel, sopar i allotjar-nos.

Dia 3. Rennes – Mt. Saint Michel – Saint Malo
Esmorzar i sortida cap el Mont St. Michel, qui envoltada de calitja, rodejada de mar i aixecada orgullosa sobre l’esplanada de sorra i roca, és una de les visites més atractives de tot França, consolidada com a ciutat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Estratègicament situat en la frontera entre Normandia i Bretanya es troba un monestir Benedictí de gran influència durant els segles XII i XIII. 

Temps per la seva visita i dinar en restaurant. Continuarem el recorregut fins a St. Maló, preciosa ciutat fortificada. Durant els segles XVI al XIX, va gaudir d’una gran influència i prosperitat gràcies a les proeses dels seus mariners i en l’actualitat és un important port i centre turístic. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. Rennes – Platges Desembarc – Caen
Esmorzar i sortida cap a la regió de la Normandia per tal de conèixer els enclaus exactes on tingué lloc el famós desembarcament de Normandia el 6 de juny de 1944 durant la II Guerra Mundial. Les platges del desembarcament foren les verdaderes protagonistes. Visitarem algun dels cementiris on descansen els difunts dels aliats i ens arribarem fins a Arromanches, on la seva platja guarda encara restes del port artificial que els aliats remolcaren des d’Anglaterra. 

Dinar en restaurant en aquest indret i temps a la tarda per visitar el museu del Desembarcament. A continuació, ens arribarem a Caen pel sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. Caen – Honfleur - Deauville – Trouville
Esmorzar i sortida cap les precioses poblacions d’Honfleur, molt freqüentada pels pintors francesos, DeauVile i Trouville. Dinar en restaurant i passejada per la tarda. Al vespre, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6è. Caen – Castells Vall Loira – Tours
Esmorzar i recollida de maletes per sortir en autocar cap el centre del país, a la regió de la Vall del Loira, coneguda per la gran quantitat de castells que composen la seva geografia. Arribarem fins a Chambord on gaudirem de la bellesa exterior del seu castell i els seus jardins i completarem la visita amb l’interior del castell de Chenonceau, un dels castells més ben conservats interiorment. Dinar en restaurant. A continuació, passejarem per la població de Tours. Finalment, ens dirigirem a l’hotel per tal de descansar. Sopar i allotjament.

Dia 7è. Tours – Regió d’Agen – Origen
Sortida en autocar direcció a la regió d’Agen, famosa per la seva producció de prunes i passes per tal de dinar en un fabulós restaurant i continuació del nostre recorregut cap a casa. 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies