Truca'ns !! 972 108 738

BUDAPEST Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn– escola
- Trasllats aeroport Budapest – Hostel – aeroport Budapest
- Estada en confortable hostel al centre en habitacions lliure distribució
- Règim de mitja pensió
- 3 professors acompanyants
- Guies locals de ½ dia a Budapest i recolzada del Danubi
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: Parlament Budapest = 8€ / Banys Gellert = 18€
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn –Budapest–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - BUDAPEST 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Budapest. Arribada, trasllat en autocar cap al nostre hostel. A la tarda, trobada amb el nostre guia local per tal de fer una presentació de la ciutat, començant per la part de Pest, on es troba el Parlament, la Catedral i l’Òpera Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BUDAPEST 
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per traslladar-nos en autocar cap a Buda,ubicada a la part alta de la ciutat, on ens donarà a conèixer la Fortalesa del Castell, el Bastió dels Pescadors, la Catedral de Sant Maties, els Banys Gellert i la panoràmica que ens dona de la ciutat la seva Ciutadella.
A la tarda, passejada pel centre peatonal i comercial de la banda de Pest. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BUDAPEST  
Esmorzar i sortida per realitzar la visita guiada a l’interior del Parlament. Acabada la visita, ens dirigirem cap al Mercat central de Budapest, essent un dels edificis més significatius del centre.
A la tarda, possibilitat de fer un bany i conèixer l’interior d’algun dels seus preciosos balnearis termals. Sopar i allotjament.

DIA 4 · BUDAPEST - BARRI JUEU
Esmorzar i sortida amb el nostre guia local a peu per tal de conèixer el barri jueu de Budapest, una de les zones amb més encant de la ciutat on coneixerem la sinagoga més gran d’Europa i varies costums jueves. Mentre passegem per aquest barri jueu, recordarem la persecució que va patir aquesta comunitat durant la II Guerra Mundial. A la tarda, passejada per la Plaça dels Herois amb les estàtues dels líders de les set tribus fundadores d’Hongria i passejada pel Parc de la Ciutat amb el casatel Vajdahunyadconstruït en fusta per la Expo de 1896. Acabades les visites, temps pel sopar i allotjament.

DIA 5 · BUDAPEST - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps per a darrers passejos i compres per la capital. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Bcn. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies