Truca'ns !! 972 108 738

BUDAPEST Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport BCN – escola
- Trasllats aeroport Budapest – Hostel – aeroport Budapest
- Estada en confortable hostel al centre en habitacions lliure distribució
- Règim de mitja pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Budapest i recolzada del Danubi
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Budapest –Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · GIRONA– BCN – BUDAPEST
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Budapest. Arribada, trasllat en autocar cap al nostre hostel. A la tarda, trobada amb el nostre guia local per tal de fer una presentació històrica i turística de la ciutat, començant per la part de Pest, on es troba el Parlament, la Catedral i l’Òpera Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BUDAPEST
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per traslladar-nos en autocar cap a Buda, ubicada a la part alta de la ciutat, on ens donarà a conèixer la Fortalesa del Castell, el Bastió dels Pescadors, la Catedral de Sant Maties, els Banys Gellert i la panoràmica que ens dona de la ciutat la seva Ciutadella. A la tarda, passejada pel centre peatonal i comercial de la banda de Pest. Sopar i allotjament.

DIA 3 · BUDAPEST
Esmorzar i sortida per realitzar la visita a l’interior del Parlament. Acabada la visita, ens dirigirem cap al Mercat central de Budapest, essent un dels edificis més significatius del centre. A la tarda, possibilitat de fer un bany i conèixer l’interior d’algun dels seus preciosos balnearis termals. Sopar i allotjament.

DIA 4 · BUDAPEST - RECOLZADA DANUVI
Esmorzar i sortida amb el nostre guia local i autocar per tal de visitar les millors poblacions que conformen la recolzada del Danubi: Eztergom, on es coronà el primer rei d’Hongria, Visegrad, amb les restes del seu castell i muralles i Szentendre, preciosa població turística repleta d’artistes. Acabades les visites, retorn cap Budapest pel sopar i allotjament.

DIA 5 · BUDAPEST – BCN
Esmorzar i per a darreres visites i compres per la capital. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies