Truca'ns !! 972 108 738

BURGOS CASTELLANA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants. 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Burgos – Castrillo del Val – Rubena
Sortida en autocar el matí per tal d’arribar a la Comunitat de Castella i Lleó, concretament a Rubena. Pel camí, ens aturarem a la localitat de Castrillo del Val per tal de dinar en restaurant. En acabat, prosseguirem amb el trajecte fins arribar a Rubena. Un cop arribem, ens instal·larem a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Rubena – Lerma – Santo Domingo Silos – Covarrubias
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Lerma. És un poble de fundació preromana que ha viscut diferents cultures: romans, visigots, àrabs... Hi haurà la possibilitat de passejar per les seves muralles, el Palau Ducal, “L’arc de la presó”, entre altres.

A continuació ens dirigirem a Santo Domingo de Silos, on podrem visitar el seu monestir, l’espai natural de “la Yecla y los Sabinares del Arlanza”, l’església, places, etc. Dinarem en restaurant. L’última visita del dia serà a Covarrubias, on passejarem pel seu nucli central. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Rubena – Burgos – Briviesca
Esmorzar i sortida en direcció Briviesca. Municipi en el qual podrem observar l’Església de Sant Martí, la seva plaça Major, la Casa dels Torre i la dels Salamaca, el conjunt monumental de Santa Clara, entre altres zones. Dinar a l’hotel. A la tarda, ens mourem per la ciutat de Burgos per tal d’aprofundir i apreciar la seva cultura, els seus monuments... Finalment, retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

Dia 4. Rubena – Oña – Medina del Pomar – Frias
Esmorzar i sortida cap a Oña, que fou una ubicació importantíssima durant l’Època Mitjana, durant la formació de Castella, i ha quedat reflectit en el seu ampli conjunt monumental. A més, tot el poble va ser declarat Bé d’Interès Cultural. Seguirem cap a Medina del Pomar, on podrem gaudir del Castell dels Velasco, l’Arc de la Cadena i el del Call, l’Església parroquial de Santa Cruz... Dinarem en restaurant i en acabat ens dirigirem a Frias, la ciutat més petita d’Espanya. La seva sorprenent silueta sobre un penyal, es troba emmarcada per l’imponent pic Humión, el més alt del Parc Natural Montes Obarenes. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Rubena – Aguilar del Campoo – Pantà Aguilar
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Aguilar del Campoo, municipi conegut per la seva indústria de galetes, la més important del país, i també pel seu pantà el qual també tindrem la possibilitat de visitar. Dinar a l’hotel. A la tarda, temps per a darreres compres per la ciutat de Burgos. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Rubena – Peñaranda de Duero – Tarassona – Origen
Esmorzar i sortida per tal de realitzar el trajecte de tornada, realitzant breus parades a Peñaranda de Duero i Tarassona per tal de gaudir de l’últim àpat en restaurant. En acabat continuació de la ruta per arribar a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies