Truca'ns !! 972 108 738

CANTÀBRIA AVENTURA Tot en autocar sense nits en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hotel a Cantàbria en habitacions lliure distribució amb bany/dutxa
- Règim de mitja pensió + 1 dinar en pic-nic
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.
- Activitats següents: Iniciació al Surf, Descens en canoes pel riu Deva, Recorregut amb guia de muntanya Pics Europa. Entrada Neocova Altamira, Museu Guggenheim i telefèric.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - SAN SEBASTIÀ - CANTÀBRIA
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap a San Sebastià. Aturades tècniques varies per a una bona conducció i parada en àrea de servei per dinar portat de casa. Temps a la tarda per a passejar i conèixer el seu casc històric amb l’Ajuntament, la Catedral, el Palau i Jardins de Miramar, l’Auditori i el Palau dels Congressos. Vora les 17:30h, sortida cap a Cantàbria per instal·lar-nos en el nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2 · CANTÀBRIA - SURF PLATJA SOMO - SANTANDER
Esmorzar i sortida al matí cap a Somo o San Vicente de la Barquera on podrem realitzar l’activitat de Surf guiats de la mà de monitors professionals. Temps per la seva activitat vestits amb els tratges de neoprè. Acabada l’activitat, sortida cap a Santander per tal de conèixer la capital càntabra amb la Platja del Sardinero, el seu centre històric i l’exterior del Palau de la Magdalena. Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · CANTÀBRIA - PICS EUROPA - POTES
Esmorzar i sortida per realitzar l’activitat de senderisme tot i pujant als Pics d’Europa amb telefèric des de Fuente Dé. Aquesta activitat la farem amb guia especialitzat de muntanya que ens ajudarà a entendre millor aquesta rica zona natural. A la tarda coneixerem aquesta zona de Liébana i Potes que ens ocuparan la resta de la jornada. Retorn al nostre allotjament pel sopar i dormir.

DIA 4 · CANTÀBRIA - DESCENS EN CANOES - COVA MUSEU ALTMAIRA - SANTILLANA DEL MAR
Santillana del Mar Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Panes on es troba el camp base per disposar de tot el material necessari per realitzar el descens en canoes. Una jornada molt entretinguda en la que gaudirem d’un paisatge encantador. Dinar inclòs en picnic al mig del descens. A la tarda, completarem la jornada amb la visita a la Cova Museu d’Altamira i el centre històric de Santillana del Mar. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 5 · CANTÀBRIA - BILBAO - ORIGEN
Esmorzar i sortida cap a Bilbao on podrem fer una breu passejada pel centre i visitar el museu Guggenheim. En acabat, sortida en direcció al nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies