Truca'ns !! 972 108 738

CANTÀBRIA AVENTURA Tot en autocar sense nits en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable alberg a Cantàbria en habitacions lliure distribució
- Règim de pensió completa indicada
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – ZONA POTES
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap a Cantàbria. Aturades tècniques varies per descans i arribada final al nostre allotjament. Temps per instal·lar-nos i contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 2 · ZONA POTES – ACTIVITATS AVENTURA
Esmorzar i sortida al matí per realitzar les activitats de senderisme, ràpel i tirolina. En acabat, dinar en pícnic i temps a la tarda per realitzar l’activitat de descens en canoa del riu Cares-Deva. Acabades les activitats, retorn pel sopar i allotjament.

DIA 3 · ZONA POTES – ALTAMIRA – SANTILLANA MAR - SANTANDER
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Altamira per gaudir de la visita de la seva Neocova. Posteriorment, visita a Santillana del Mar on dinarem en pícnic i desplaçament fins a Santander on visitarem el seu centre històric. Acabada la visita, retorn cap el nostre allotjament pel sopar i allotjament.

DIA 4 · ZONA POTES – ACTIVITATS AVENTURA
Esmorzar i sortida per realitzar l’activitat de senderisme tot i pujant als Pics d’Europa amb telefèric des de Fuente Dé. Dinarem en pícnic i a la tarda ens dedicarem a fer tot una varietat de visites etnogràfiques al Monestir de Santo Toribio, Orueja i Potes que ens ocuparan la resta de la tarda. Retorn al nostre allotjament, pel sopar i dormir.

DIA 5 · ZONA POTES - SARAGOSSA - ORIGEN
Esmorzar i sortida cap a Saragossa per la visita a la Plaça i Basílica del Pilar. En acabat, continuació del viatge fins el nostre punt d’origen.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies