Truca'ns !! 972 108 738

CANTÀBRIA I PAIS BASC Tot en autocar sense nits en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hotel a Cantàbria i zona S. Sebastià en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Bilbao, San Sebastià i Santander
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Coves Altamira = FREE / Telefèric Fuente De = 11€ / M. Guggenheim = 10.-€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - SARAGOSSA - CANTÀBRIA
Sortida en autocar del lloc d’origen per anar cap a Cantàbria. Aturada a Saragossa per descans i conèixer el seu centre històric amb la plaça i basílica del Pilar. A continuació, prosseguirem la distància restant que ens queda per arribar fins a l’hotel. Descàrrega de maletes i presa de contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 2 · CANTÀBRIA - COVA MUSEU - ALTAMIRA - COMILLAS - SANTANDER
Esmorzar i sortida en autocar pel matí cap a Altamira per poder admirar la còpia de les coves prehistòriques i Santillana del Mar, població de caire medieval declarada tota ella Conjunt Històric- Artístic per la seva bellesa. A la tarda, aturada per visitar Comillas i arribar fins a Santander. Junt amb el nostre guia local, visitarem el seu centre amb el Sardinero i el seu Passeig Marítim, el Palau de la Magdalena, el Passeig de Pereda i el Castelar, així com el seu casc històric. Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · CANTÀBRIA - POTES - PICS EUROPA
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Potes, per arribar fins els magnífics Pics d’Europa on podrem gaudir de la bellesa del seu paisatge. Travessarem el preciós “desfiladero de la Hermida”, acompanyats per les aigües del riu Deva fins arribar als peus dels mateixos Pics d’Europa. Temps per gaudir de la seva bellesa. A la tarda, visitarem la bonica població de Potes, de la que destaquem el seu casc antic, la seva Torre del Infantado, construïda amb finalitat defensiva al segle XV i la Església i Monestir de Santo Toribio de Liébana, un dels llocs més venerats dels Pics d’Europa. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 4 · CANTÀBRIA - BILBAO - GUERNIKA - ZONA S.SEBASTIÀ
Esmorzar i sortida en autocar cap a Bilbao per visitar l’espectacular Museu Guggenheim amb les seves diverses exposicions i passejada junt amb el nostre guia local pel centre de la ciutat amb el Museu de Belles Arts, el Museu Marítim i el casc antic amb la Plaça Nova i la Catedral Gòtica. Continuarem cap a Guernika, model d’identitat per la societat basca i en acabat, ens arribarem fins a la zona de S.Sebastià. Sopar i allotjament.

DIA 5 · ZONA S.SEBASTIÀ - S.SEBASTIÀ- ORIGEN
Esmorzar i sortida per la visita guiada del casc històric de la ciutat amb l’Ajuntament, la Catedral, Basílica Santa Maria, les escultures del “Peine del Viento” de Chillida, el Palau i Jardins de Miramar, Palau de Congressos, Auditori Kursaal i la plaça de la Constitució. Tot un conjunt històric i artístic de gran relleu. A primera hora de la tarda, sortida en direcció al nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies