Truca'ns !! 972 108 738

CANTÀBRIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses. IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Castejón – Cantàbria
Sortida en autocar direcció Castejón, amb breus pauses per descansar. Arribada i passejada pel centre. Dinar en restaurant al mateix municipi. A la tarda, continuarem la ruta fins arribar a Cantàbria. Arribarem a l’hotel i ens instal·larem a les habitacions. Sopar i allotjament.

Dia 2. Cantàbria – Coves d’Altamira – Santillana M. – Comillas – San Vicente Barquera
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Santillana del Mar per visitar les Coves d’Altamira. Actualment són considerades les coves més importants i famoses del Paleolític a nivell mundial, sent declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejarem per la preciosa localitat històrica amb el seu esplendor medieval i a continuació ens dirigirem al restaurant per dinar. 

A la tarda, visitarem Comillas on destaca el “caprici” de Gaudí: una obra modernista amb desig de ser un exòtic poblet estiuenc. A continuació, seguirem a San Vicente Barquera, famós pel seu medi natural i el seu destacat patrimoni monumental. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Cantàbria – Pics Europa – Potes – Coves Soplao
Esmorzar a l’hotel i sortida cap als Pics d’Europa on podrem gaudir de la bellesa del seu paisatge. Seguidament arribarem a Potes, la capital dels Pics d’Europa, des d’on podrem observar la Torre de l’Infant, un bonic monument medieval.

Dinarem en restaurant i ens dirigirem a les coves Soplao. Es considera una cavitat única pel seu espectacular contingut cristal·logràfic així com la seva qualitat i puresa. Un cop haguem visitat les coves, marxarem en direcció a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Dia 4. Cantàbria – Parc Natural Cabarceno – Puente Viesgo - Suances
Esmorzar i sortida en direcció el Parc Natural Cabarceno, on podrem observar una gran diversitat d’animals de totes les parts del món en semi llibertat, juntament amb tot tipus d’espècies botàniques i de minerals. A continuació, ens dirigirem a Puente Viesgo, on passejarem per la ciutat i ens aturarem per dinar en restaurant. 

A la tarda, visitarem la ciutat de Suances on podrem gaudir de les característiques del territori. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Cantàbria – Santander – Laredo – Castro Urdiales
Esmorzarem i ens dirigirem cap a Santander, on gaudirem del privilegiat entorn paisatgístic amb amplis espais verds i platges, on hi destaca la zona del Sardinero i La Magdalena. 

Dinarem a Laredo, ciutat que presumeix del seu magnífic arenal blanc i fi. Havent dinat, seguirem en direcció a Castro Urdiales, on veurem l’encant d’un poblet mariner i pesquer de tradició il·lustre i senyorial ambient turístic. Finalment, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Cantàbria – Tudela – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Tudela, una de les ciutats d’origen islàmic més importants d’Espanya i Europa. Dinar en restaurant en aquesta mateixa ciutat i, a la tarda, retorn en autocar cap a casa. Arribada al vespre.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies