Truca'ns !! 972 108 738

CAUTERETS

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Cauterets – Pont Espagne – Llac de Gaube – Cauterets
Sortida en autocar el matí per tal de gaudir de la zona francesa de Cauterets. Esmorzar a càrrec del client. Durant la ruta, ens aturarem al Pont d’Espagne per poder observar aquest espai turístic natural protegit als Pirineus.

Dinar en restaurant. Seguidament, visitarem el Llac de Gaube, que es troba dins el Parc Nacional dels Pirineus. Finalment ens dirigirem a l’hotel, instal·lació a les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 2. Cauterets – Vall i Circ de Gavarnie
Esmorzar a l’hotel i sortida per a la visita de la Vall i Circ de Gavarnie. El circ de Gavarnie forma part del massís de Mont Perdut, que fou declarat el 1997 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La cascada de Gavarnie és considerada una de les més altes d’Europa. Temps per contemplar la meravellosa vall i dinar en restaurant. 

Disposarem de la tarda per visitar alguna zona del Pirineu que ens interessi i que anteriorment no hàgim tingut la possibilitat de visitar-ho. Finalment, ens dirigirem amb l’autocar cap a l’hotel per reposar, sopar i allotjar-nos.

Dia 3. Cauterets – Pic de Midi de Bigorre – Bagneres de Bigorre – Origen
Esmorzar i sortida en direcció el Pic de Midi de Bigorre, conegut entre altres coses per la presència d’un observatori astronòmic. Ens arribarem fins el pic amb un telefèric. 

A continuació visitarem Bagneres de Bigorre, que es troba a la mateixa zona que el pic. Dinarem en restaurant i a la tarda continuarem amb el trajecte de tornada, arribant cap el capvespre al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies