Truca'ns !! 972 108 738

CAZORLA I PARC NATURAL

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Almansa – Regió Cazorla
Sortida al matí ben d’hora en autocar direcció Almansa per tal de dinar en restaurant.. En acabat de dinar, prosseguirem el trajecte per tal d’arribar a la Iruela. Es realitzaran breus parades tècniques. Ens instal·larem a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Regió Cazorla – Sierra de Cazorla
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Sierra de Cazorla, comarca que recull una de les vistes més cridaneres amb les seves enormes extensions d’olivers perfectament alineats en els que no es veu el seu final i que semblen representar un tranquil mar de color verd. Tindrem la possibilitat d’arribar-nos fins al Parc Natural de Sierra de Cazorla, Segura i Las Villas. Retorn a l’hotel per dinar, i en acabat, temps per tal de passejar pel nucli de la ciutat de la Iruela. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3. Regió Cazorla – Úbeda – Baeza
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Úbeda, per tal de visitar el centre històric, així com les seves esglésies, muralles, places... Dinar en restaurant. A la tarda, sortida cap a la ciutat de Baeza, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2003, situada al cor de la província de Jaén. Podrem passejar pel seu centre històric i arribar-nos fins al mirador del passeig de les Muralles on podrem gaudir de la panoràmica de la vall del Guadalquivir. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 4. Regió Cazorla – Exc. 4X4 Riu Guadalquivir – Santuari de Tiscar
Esmorzar i sortida per tal de realitzar l’excursió en 4x4 pel riu Guadalquivir per tal de visitar indrets filmats per Fèlix Rodríguez de la Fuente. Dinar. A la tarda, ens dirigirem cap a Quesada per tal de visitar el Santuari de Tíscar, insert en un entorn de pins, roques i olivars i on les seves abundants fonts d’aigua han esculpit diferents formes d’incomparable bellesa en el paisatge. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Regió Cazorla – Iznatoraf – Villanueva del Arzo
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Iznatoraf, petita i bella localitat situada al nord-est de Loma i Las Villas. És un poble característic per la seva tranquil·litat, els carrers estrets, flors que pengen de les cases... La part est es troba dins els límits del Parc Natural de las Sierras de Cazorla, Segura i Las Villas. Dinar en restaurant. En acabat, ens dirigirem cap a Villanueva del Arzo, on destaquen pel seu interès històric-artístic l’Església de Sant Andreu, edificada sobre les ruïnes d’un temple mudèjar, i el Santuari de la Verge de la Fontsanta. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Regió Cazorla – Ruta – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per tal de realitzar el trajecte de tornada a casa, fent parada en ruta per gaudir de l’últim dinar de comiat. 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies