Truca'ns !! 972 108 738

CRACÒVIA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Cracòvia–Hostel– aeroport Cracòvia
- Estada en confortable hostel a Cracòvia en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada Guies locals de ½ dia
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs:Fab. Oskar Shindler = 5€ / C.C. Auschwitz = 7€ / Mines sal Wieliczka = 17€
- Extresen hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Cracòvia–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - CRACÒVIA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Cracòvia. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-turística de la ciutat pelel seu casc històric. Sopar i allotjament.

DIA 2 · CRACÒVIA 
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per tal de continuar les visites per la ciutat amb l’exterior del Castell i Catedral de Wawel, entre altres llocs destacables. A la tarda, visita del campus de la universitat, balcó del Bisbat... Sopar i allotjament.

DIA 3 · CRACÒVIA - CAMP CONCENTRACIÓ AUSCHWITZ  
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local i autocar cap Auschwitz, un dels camps de concentració i extermini més grans de l’època nazi que ens donaran una perfecte visió dels fets que aquí aconteixeren. Temps per la seva visita i retorn cap a Cracòvia pel sopar i allotjament.

DIA 4 · CRACÒVIA - MINES SAL WIELICZKA 
Esmorzar i sortida amb el nostre guia cap a l’extra-radi per tal de fer la visita a les mines de sal de Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, càmeres i capelles excavades en roca salina a una profunditat de més de 300 metres. La mina, a part de la seva excepcional bellesa, presumeix també dels 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d'Europa. Retorn cap a Cracòvia per continuar coneixent la ciutat: la fàbrica d’Oscar Schindler, el Parc Planty, la Barbacana o l’antiga Caserna General de la Gestapo en poden ser diversos exemples. Sopar i allotjament.

DIA 5 · CRACÒVIA - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps per a darrers passejos i compres per la ciutat. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Bcn. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el llocd’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies