Truca'ns !! 972 108 738

CROÀCIA, BÒSNIA I MONTENEGRO

Avió anada i tornada (8 dies)

Mapa del recorregut

Què inclou i no inclou

INCLOU:

- Trasllats dels diferents llocs d’origen – aeroport de Barcelona – llocs d’origen.
- Avió línea regular Barcelona – Zagreb.
- Avió línia regular Dubrovnik – Barcelona.
- Modern autocar durant tot el recorregut.
- Despeses de xofer, autopistes i pàrkings.
- Estada en bons hotels 4* en habitacions dobles amb bany/dutxa.
- Règim de pensió completa tot el viatge.
- Assegurança de viatge i de cancel·lació.
- Aigua i vi inclòs en tots els àpats i cafè als dinars.
- Iva i impostos.
- Guia professional de Rigatours durant tot el viatge.
- Guia acompanyant croata de parla espanyola durant tot el viatge.
- Guies locals en les visites necessàries.
- Entrades en monuments i museus:
- Parc Nacional de Plitvitce, Mausoleu Emperador i Baptisteri Sant Joan del Palau Dioclesià de Split, Kotor taxa de visitants, Monestir Franciscà de Dubrovnik, bitllet de catamarà entre Split i Hvar anada.
- Taxes d’aeroport.

NO INCLOU:

- Servei de maleters als aeroports i als hotels.
- Propines.
- Extres en hotels i restaurants.
- Altres serveis no indicats.

NOTA: L’ITINERARI ÉS A TÍTOL INDICATIU, PODENT VARIAR L’ORDRE DE LES SEVES VISITES.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r. 03/SETEMBRE ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – ZABREB
Sortida ben aviadet en autocar dels diferents llocs d’origen en direcció a l’aeroport de Barcelona terminal T1 per prendre el vol regular de la companyia Vueling a les 07:10h en direcció a Zagreb. Arribada a les 09:30h, represa de maletes i trobada amb l’autocar i el nostre guia de parla espanyola qui ens donarà la benvinguda al país.
A continuació, ens dirigirem cap el centre de la ciutat per tal de gaudir de la seva visita durant la resta del matí amb la plaça del “Ban Jelacic”, anteriorment la plaça de la República, qui constitueix el cor de la ciutat i el punt de sortida de tots els recorreguts per la capital, el barri de Kaptol, essent la sèu espiritual de Croàcia on es troba ubicada la Catedral dedicada a l’Assumpció i a Sant Esteve, rodejada de muralles i de torres i reconstruïda sobre una catedral romànica destruïda pels Tàrtars el 1242. Amb l’arribada de les incursions turques al segle XV, la Catedral de Zagreb va passar a ser la darrera Catedral d’Occident, el baluard fronterer de la cristianitat. Aquesta fou la causa per la que fou protegida per murs i torres defensives renaixentistes.

Acabada la visita dinarem en restaurant i disposarem de les habitacions del nostre hotel. A la tarda, descans per una bona recuperació de forces i posteriorment, temps per a passejar lliurement pel centre de la capital. El nostre hotel està al centre i permet perfectament fer una bona passejada.

En acabat, retorn cap l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 2n. 04/SETEMBRE ZAGREB – LLACS DE PLITVITCE
Esmorzar bufet i sortida per la visita als Llacs de Pitvitce, una de les belleses naturals més famoses de la regió balcànica, estesa per la zona nord-occidental de Croàcia, en un magnífic paisatge de boscos amb pins, avets i faigs, esglaonats entre els 630 i els 450 metres d’alçada.

El conjunt, Parc nacional des de 1949, està integrat per 16 llacs alimentats pels rius Crna Rijeka, Bjela Rijeka, Rjecica, el torrent Plitvica i d’altres menors. Són de diferents tamanys i les seves profunditats oscil·len entre els 5 i els 46 metres. Els saltants d’aigua que els uneixen oscil·len entre els 3 i els 78 metres d’alçada, ocupant una vall d’uns 8 kms d’allargada.

La formació d’aquest curiós escenari es deu a l’existència de diversos obstacles naturals 8 arbres, pedres, algues,etc…) i a la labor dels carbonats de calci I magnesi continguts en l’aigua.

Degut a la gran varietat dels seus aspectes, el color verd blavós de les seves aigües, a les seves coves i a la magnífica vegetació, aquests llacs, rics en truites, constitueixen una meta de gran atractiu per innumerables turistes.

Arribada al parc i disposició de temps per a gaudir del seu entorn natural tot i seguint els recorreguts marcats per les passarel·les de fusta que discorren pel damunt de les seves aigües.

Dinar en restaurant i continuació de la nostra passejada en mig de la seva verda flora tot i divisant els seus espectaculars saltants d’aigua.

Al capvespre, instal·lació en el nostre hotel pel nostre descans. Sopar i allotjament.

Dia 3r. 05/SETEMBRE LLACS DE PLITVITCE – TROGIR - SPLIT
Esmorzar bufet i sortida per la Costa Dàlmata per tal de visitar algunes de les seves ciutats més destacades.

Arribarem a la ciutat de Trogir, una de les poblacions més encantadores de la regió. La ciutat es troba ubicada en una petita illa unida a terra ferma per mitjà d’un pont i la seva bellesa ha estat reconeguda com a patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Temps per la seva visita i dinar en restaurant de la zona.

A la tarda, arribarem a Split, la segona ciutat croata en importància i l’eterna rival de Zagreb de la que s’enorgulleix de gaudir d’una major qualitat de vida. El caràcter mediterrani de la seva gent sembla en un primer moment forçat però a mesura que anem aprofundint en la ciutat, en la història i en la seva, s’entén que la condició extravertida de la seva gent, la seva exageració i l’entusiasme són els propis de qualsevol ciutat a voreres del Mare Nostrum.

Visitarem els indrets més rellevants de la ciutat, principalment la ciutat vella amb recinte de l’antic Palau de l’emperador Dioclesià, avui dia completament habitat essent declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Dins el palau podrem gaudir de monuments de gran relleu: el mausoleu de l’Emperador, la Catedral de la Verge de Santa Maria de Split essent la més petita i antiga del món, el baptisteri de Sant Joan, el pati cerimonial del palau, el vestíbul, els carrerons romans del palau, les 4 portes del palau i nombrosos palaus d’època medieval situats dintre del palau de l’Emperador.

Instal·lació en les habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4t. 06/SETEMBRE SPLIT – ILLA DE HVAR - SPLIT
Esmorzar bufet i sortida cap el port per tal de prendre el catamarà que ens portarà cap a la illa de Hvar, essent la illa més llarga de l’Adriàtic amb una superfície de 297 km quadrats i uns 11.500 habitants.
L’encant d’aquesta illa resideix en la barreja d’estils arquitectònics que disposa, entre ells el gòtic, renaixentista...i en el protagonisme que l’aristocràcia veneciana va atorgar-li a aquest indret.

El seu entorn flaira a lavanda, a romaní i a pi, plegat de boscos verges i platges de sorra blanca, convertint-se en el lloc que tothom vol anar. És la illa de moda, una espècia de “Costa Blava” on molts passegen els seus iots per les cristallines aigües mediterrànies.

Gaudirem de la visita guiada pel seu centre històric i posteriorment disposarem d’una estona per a passejar lliurement fins l’hora de dinar.

Dinar en restaurant local i a la tarda, retorn de nou en catamarà cap a Split.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5è. 07/SETEMBRE SPLIT – MOSTAR - DUBROVNIK
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida cap el país veí (Bòsnia-Herzegovina). Arribarem a la coneguda ciutat de Mostar per tal de conèixer els successos que aquí tingueren lloc en els darrers anys de la nostra historia.

Mostar, antiga capital d’Hercegovina amb uns 111.000 habitants, es troba situada a 80 kms al sud-est de Sarajevo. Rodejada d’àrides i abruptes muntanyes, la ciutat és una barreja de torretes grises, minarets blancs i alts xipresos que sobrepassen els teulats vermells de les cases. La ciutat, (el seu nom significa “pont vell” en serbi), s’estén al voltant del que fou el seu preciós pont del segle XVI, amb un arc de 29 metres d’amplada i 20 metres sobre el nivell del riu Neretva, destruït durant la Guerra i reconstruït de nou fa tan sols ben pocs anys. És la ciutat més gran d’Hercegovina, essent el centre d’una vall productora de tabacs d’alta qualitat, magnífics vins “Blatina” i “Zilarka”, fruites, nous i vegetals.

Mostar ha estat des de sempre, un centre turístic molt popular entre els artistes.

Dinar en restaurant al centre de la ciutat i a la tarda, sortida cap a Dubrovnik tot i vorejant la Costa Dálmata.

Arribada, instal·lació en les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 6è. 08/SETEMBRE DUBROVNIK
Esmorzar a l’hotel i sortida amb la nostra guia i autocar cap el centre històric de la ciutat.

Dubrovnik, declarada per la UNESCO com a patrimoni universal de la cultura, es troba rodejada de magnífiques fortaleses i muralles i conserva en el seu interior grans tresors tant arquitectònics com culturals que han lograt sobreviure intactes, durant segles, al pas del temps.

La ciutat va patir molt durant la passada guerra contra els serbis. Les tropes federals la
varen bombardejar els dies 23 i 24 d’octubre del 1991, el 13 de novembre i el 6 de desembre. Aquest darrer va ser l’últim i més espectacular atac que s’allargà durant 12 hores i provocà la caiguda de més de 2.000 projectils en el casc antic. Molts edificis patiren danys irreparables ó s’incendiaren. Els serbis, a pesar de les banderes blaves que assenyalaven els punts d’interès turístic, en feren cas omís i dispararen més amb la intenció d’humiliar als seus enemics que d’assolir avantatges estratègics. Acabada la Guerra s’emprengué una ràpida labor de reconstrucció en la que participaren tant organismes locals com experts de diversos països , entre ells Àustria,França, Alemanya i Itàlia, amb la supervisió de la UNESCO.

Trobada amb la guia local per començar la nostra visita al centre històric de la ciutat vorejat per un insòlit i espectacular sistema de muralles, construïdes a partir del segle X. En conjunt medeix 1.940 metres, amb una alçada que arriba als 25 metres i un grossor que arriba als 6 metres cap a terra i 3 cap el mar. Està reforçada per 3 torres rodones, 12 quadrangulars, 5 bastions, 2 forts angulars i la fortalesa de Sant Joan.

En acabat, dinarem en restaurant.

A la tarda, temps per a poder passejar i recórrer cadascun dels seus preciosos raconets, pujar dalt les muralles i fer un recorregut pel seu interior o descobrir els comerços i artesania típica d’aquest indret.

Sopar i allotjament.

Dia 7è. 09/SETEMBRE DUBROVNIK – MONTENEGRO
Esmorzar bufet i sortida costa Dàlmata avall per visitar el país de Montenegro, ubicat al sud de Croàcia. A tan sols una hora de distància de Dubrovnik , gaudirem les belleses naturals i els nombrosos enclaus històrics de la Costa Montegrina. Travessarem la vall de Zupa Dubrovacka i el camp de Konavle fins arribar a les “Boques de Càtar”. Posteriorment pararem prop de Perast per a gaudir de la preciosa vista que es disposa de la badia de Kotor fins arribar a Kotor mateix (Càtar). Ens pararem aquí per visitar la ciutat, famosa per la seva rica tradició marítima, la seva coneguda marina mercantil de les “Boques de Càtar” i la seva riquesa històrica i cultural.

En acabat, dinarem en restaurant.

A la tarda, retornarem de nou cap a Dubrovnik tot i gaudint de les vistes del paisatge que disposarem pel camí.

Arribada, temps per descansar. Sopar i allotjament.

Dia 8è. 10/SETEMBRE DUBROVNIK - AEROPORT DE BARCELONA - ORIGEN
Esmorzar ben fort bufet a l’hotel (no tenim el dinar inclòs degut a l’horari de sortida del vol), tancament de maletes i temps per a darreres visites i compres pel centre. A l’hora indicada pel guia, sortida en autocar cap l’aeroport de Dubrovnik per tal de prendre el vol de la companyia Vueling a les 15:25h de tornada cap a Barcelona. Un cop arribats a les 17:45h, retorn en autocar cap el nostre lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies