Truca'ns !! 972 108 738

CROÀCIA I BÒSNIA - HERZEGOVINA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola – aeroport BCN – escola
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hotels turístics a Opatija, Regió Split, Sarajevo i Medujorge en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada 
- Guies locals a Split, Sarajevo i Dubrovnik 
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Coves Postjna 18€ / Llacs Plitvitce 15€ / Tunel Esperança Sarajevo 3€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Barcelona – Venècia i Dubrovnik – Barcelona.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - AEROPORT VENÈCIA - COVES DE POSTOJNA - OPATIJA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Venècia. Arribada i recollida del nostre autocar per tal de dirigir-nos cap al país veí, Eslovènia, per a visitar les coves subterrànies de Postojna, les més importants i impactants del país. Acabada la visita ens dirigirem cap a Opatija pel sopar i allotjament al nostre hotel.

DIA 2 · OPATIJA - LLACS DE PLITVICE - PASSEJADA PER TROGIR - REGIÓ TROGIR 
Esmorzar i sortida pel matí en direcció al parc Natural dels Llacs de Plitvice, classificats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El conjunt, Parc nacional des de 1949, està integrat per 16 llacs alimentats pels rius Crna Rijeka, Bjela Rijeka, Rjecica, el torrent Plitvica i d’altres menors que formen una bellesa impressionant. En acabat, ens dirigirem cap la Costa Dàlmata fins arribar a Trogir, ciutat Patrimoni de la Humanitat, on gaudirem d’una passejada pel seu centre històric. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3 · REGIÓ TROGIR - SPLIT - MOSTAR - SARAJEVO 
Esmorzar i sortida a primera hora cap a Split per a conèixer amb guia local l’interior del Palau Diocleà, casc històric d’Split. En acabat ens dirigirem cap a Bòsnia-Herzegovina fins arribar a la preciosa ciutat de Mostar, molt devastada durant la guerra dels Balcans i recuperada en els darrers anys. Temps per a la seva especial coneixença. A la tarda, continuació del nostre trajecte fins arribar a Sarajevo, la capital, qui patí enormes pèrdues tant a nivell humà com arquitectònic també en la guerra dels Balcans. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4 · SARAJEVO - MEDUGORJE 
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per efectuar la visita de la ciutat que va ser desencadenant de la 1a Guerra Mundial i un dels principals escenaris de la guerra de Bòsnia. Passejarem pel seu centre històric on podrem encara veure les empremtes de la darrera guerra així com furats de metralla i podrem visitar el famós Tunel de l’Esperança, una estructura de 800 metres construïda l’any 1993 durant el setge a la ciutat de Sarajevo per a poder escapar de la ciutat. Cada dia més de 3000 persones passaven amagats per aquest passatge amb ben poca ventilació per aconseguir la desitjada llibertat. Acabades les visites, sortida cap a Medugorje per sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5 · MEDUJORGE - DUBROVNIK - AEROPORT DE DUBROVNIK - ORIGEN
Esmorzar i sortida en autocar cap a Dubrovnik per conèixer ambia local l’anomenada “Perla de l’Adriàtic”. Acabades les visites, sortida cap a l’aeroport per tal d’agafar el nostre vol reservat cap a BCN. Arribada i trasllat cap al nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies