Truca'ns !! 972 108 738

CROÀCIA I SÈRBIA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola – aeroport BCN – escola -
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hostels a Zagreb, Vukovar i Belgrad en habitacions lliure distribució 
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals a Zagreb, Vukovar i Belgrad
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Llacs Plitvitce 15€ / Fortalesa de Kalemegdan 7€ / Museu de la Història de Ioguslàvia 2€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Barcelona – Zagreb i Belgrad – Barcelona.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - AEROPORT DE ZÀGREB 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Zàgreb. Arribada i recollida del nostre autocar tal de dirigirnos cap el centre on deixarem les maletes a consigna del nostre hostel. A la tarda, trobada amb la nostra guia local per tal de conèixer la ciutat i el seu casc històric amb la plaça del “Ban Jelacic”, anteriorment la plaça de la República, qui constitueix el cor de la ciutat i el punt de sortida de tots els recorreguts per la capital, el barri de Kaptol, essent la sèu espiritual de Croàcia on es troba ubicada la Catedral dedicada a l’Assumpció i a Sant Esteve, rodejada de muralles i de torres i reconstruïda sobre una catedral romànica destruïda pels Tàrtars el 1242. Sopar en restaurant i allotjament al hostel.

DIA 2 · ZÀGREB - LLACS DE PLITVICE - ZÀGREB 
Esmorzar i sortida pel matí en direcció al parc Natural dels Llacs de Plitvice, classificats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El conjunt, Parc nacional des de 1949, està integrat per 16 llacs alimentats pels rius Crna Rijeka, Bjela Rijeka, Rjecica, el torrent Plitvica i d’altres menors que formen una bellesa impressionant. En acabat, retorn cap a Zagreb pel sopar en restaurant i l’allotjament.

DIA 3 · ZÀGREB - OSIJEK - VUKOVAR 
Esmorzar i sortida a primera hora cap a Osijek, la quarta ciutat més gran de Croàcia amb més de 100.000 hab., cervell comercial i cultural de la regió d’Eslavònia. Ubicada en mig de les fronteres amb Sèrbia, Hongria i Bòsnia, la ciutat gaudeix d’un mestissatge cultural enorme doncs ha estat en mans dels Otomans durant els darrers 6 segles fins a formar part de l’Imperi Autro-Húngar a principis del segle XX. Un jove anomenat Branko Breskic va intentar aturar els tancs serbis que entraven per prendre la ciutat al principi de la Guerra dels Balcans col·locant el seu petit Fiat 600 davant els tancs. Aquesta imatge ha quedat com l’icona de la ciutat. A la tarda, continuació del nostre trajecte fins arribar a Vukovar, també anomenada “la ciutat dels herois”, essent la ciutat més afectada durant la guerra amb Sèrbia. Completament destruïda durant els actes bèl·lics i massacres humans. La ciutat va renaixent dia a dia però encara es poden veure les marques dels obusos en les seves façanes. Visitarem l’Ovcara Memorial Center on van tenir lloc grans atrocitats, el cementiri, la Torre d’aigua, així com el Vukovar Hospital on una gran part de la població va ser massacrada pels Serbis quan van prendre la ciutat. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 4 · VUKOVAR - BELGRAD
Esmorzar i sortida en autocar cap a Sèrbia per tal de dirigir-nos a la Capital, Beldrad. Un cop arribats, trobada amb el nostre guia local qui ens farà la presentació i visita de la ciutat amb la fortalesa de Kalemegdan, el carrer Knez Mihajlova i passejarem pel seu casc històric. Sopar i allotjament.

DIA 5 · BELGARD - AEROPORT DE BELGRAD - AEROPORT BARCELONA - ORIGEN 
Esmorzar i temps per a visitar el Museu de la Història de Ioguslàvia per descobrir com era la vida a l’antiga Ioguslavia amb Tito, el dictador d’aquella època i una de les figures claus de la història europea del segle XX. Acabades les visites, trasllat cap l’aeroport per prendre el vol de tornada cap a Barcelona i posterior trasllat cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies