Truca'ns !! 972 108 738

CUENCA I EL SEU ENTORN

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Monestir de Pedra – Cuenca
Sortida en autocar el matí en direcció al Parc Natural del Monestir de Pedra. Aturades tècniques vàries i arribada al seu complex on podrem gaudir de l’espectacularitat del seu paisatge. Dinar en restaurant i a la tarda, continuació del nostre trajecte fins arribar al centre de la ciutat de Cuenca, on ens ubicarem les properes nits. Arribada a l’hotel; instal·lació, sopar i allotjament.

Dia 2. Cuenca – Ciudad Encantada
Esmorzar a l’hotel i sortida el matí per efectuar la visita de la ciutat de Cuenca, Patrimoni de la Humanitat d’on destaquen la forma de falç que formen el riu Júcar i Huecar, el seu casc històric on destaca la catedral de Nostra Senyora de Gracia, el Palau Episcopal, el Convent de sant Pau i les ben conegudes “casas colgantes”. Dinar a l’hotel. A la tarda, sortirem en excursió a Ciutat Encantada, essent un extraordinari paratge i fenomen geològic format per diferents figures esculpides per corrents d’aigua. Acabada la visita, retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 3. Cuenca – Monestir Ucles – Segobriga
Esmorzar i sortida per l’excursió de dia complet per visitar el Monestir d’Uclés, considerat l’Escorial de La Manxa. El monestir té el seu enclau dins la fortalesa d’Uclés del segle XII, qui disposava d’una extensió grandiosa. Temps per la seva visita i dinar en restaurant.

A la tarda, ens dirigirem cap el Parc arqueològic de Segóbriga qui disposa d’uns jaciments arqueològics datats del segle I a. C. dels que en destaquem el teatre, amfiteatre, basílica, pòrtics i termes. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 4. Cuenca – Rio Cuervo – Estret de Priego
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Rio Cuervo, un dels paratges més sorprenents de la Serralada de Cuenca. Passarem per l’estret de Priego, punt en el que el riu Escabas creua les últimes i més altes muntanyes de la serralada d’Escabas. Des del punt més alt, es veu una panoràmica excel·lent de l’Alcarria de Cuenca.

Retorn per dinar a l’hotel. A la tarda, sortirem en excursió cap al jardí botànic de Beteta on observarem til·lers i grèvols centenaris. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. Cuenca – Alarcon
Esmorzar i sortida per l’excursió a Alarcón per la visita d’aquesta magnífica ciutat fortificada que emergeix a dalt d’una roca: el Castell d’Alarcón, l’església de Sta. Maria i l’església de la Santíssima Trinitat són el patrimoni de la ciutat. Dinar i tarda per a darrers passejos per Cuenca. Sopar i allotjament.

Dia 6. Cuenca – Sant Carles de la Ràpita – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Sant Carles de la Ràpita on gaudirem d’un fantàstic dinar de comiat. A la tarda, continuació de la nostra ruta fins arribar a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies