Truca'ns !! 972 108 738

DUBLÍN Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Dublín – hostel – Aeroport Dublín
- Autocar privat excursió a Wicklow i a Howt i Malalide
- Estada en confortable hostel a Dublín en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 4 professors acompanyants
- Guies locals 4 ½ dies.
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments i museus: Trinity College Book of Kells 8.-€ / Catedral Sant Patrick’s 6€ / Castell Malahide 10€
- Extres en hostel i restaurants.
- Avió Bcn–Dublín–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - DUBLÍN 
Sortida des del punt d’origenen autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Dublín. Arribada i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A la tarda, trobada amb el nostre guia local per tenir un primer contacte amb la ciutat i la Catedral de Sant Patrikcs. Sopar i allotjament.

DIA 2 · DUBLÍN  
Esmorzar i sortida de nou per continuar visitant la ciutat amb es nostre guia local: Grafton Street, el carrer peatonal més important de la ciutat i Kildare Street, on es troba el Parlament, la Biblioteca Nacional i el Museu Nacional d’Arqueologia. Possibilitat de visitar el Trinity College, erigit sobre un antic monestir Agustí va ser fundat l’any 1952 per la Reina Isabel I. Entre els seus alumnes destaquen personalitats rellevants i en el seu interior es pot veure una exposició sobre el famós Llibre de Kells, el manuscrit més decorat de tots els exemplars medievals existents. Tarda lliure per continuar amb les visites. Sopar i allotjament.

DIA 3 · DUBLÍN - HOWTH I MALAHIDE 
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia cap a Howth i Malahide, dues de les més pintoresques poblacions del voltant de Dublín. Farem una breu aturada per observar el Casino Marí, visitarem el Castell de Malahide, i arribarem a Howth per parar junt als penya-segats i passejar i conèixer el centre d’aquesta preciosa població. Acabades les visites, sortida de retorn cap a Dublín pel sopar i allotjament.
A la tarda, disposarem de temps per explorar alguns dels seus excel·lents pubs i comerços del centre, la majoria d’ells ubicats al seu centre vianant. Sopar i allotjament.

DIA 4 · DUBLÍN - EXCURSIÓ A WICKLOW 
Esmorzar i sortida cap a la campinya irlandesa per tal de gaudir dels paisatges més emblemàtics. Visitarem el parc Nacional de Glendalough on els nostres guies locals ens explicaran diverses llegendes i visitarem els preciosos jardins de la mansió neoclàssica de Powescourt. Acabades les visites, retorn cap a Dublín pel nostre descans. Sopar i allotjament.

DIA 5 · DUBLÍN - AEROPORT DUBLÍN - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i en funció de l’hora del vol, temps lliure fins la sortida en autocar cap l’aeroport deDublín pel agafar el vol cap a Barcelona. Arribada i trasllat en autocar cap al punt d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part dela companyia aèria.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies