Truca'ns !! 972 108 738

DUBROVNIK I BÒSNIA - HERZEGOVINA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola – aeroport BCN – escola
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hotels turístics a Dubrovnik, Mostar, Sarajevo i Medujorge en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals a Dubrovnik, Mostar i Sarajevo
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Tunel Esperança Sarajevo 3€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Barcelona – Venècia i Dubrovnik – Barcelona

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - AEROPORT DUBROVNIK 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Dubrovnik. Dubrovnik, declarada per la UNESCO com a patrimoni universal de la cultura, es troba rodejada de magnífiques fortaleses i muralles i conserva en el seu interior grans tresors tant arquitectònics com culturals que han lograt sobreviure intactes, durant segles, al pas del temps. La ciutat va patir molt durant la passada guerra contra els serbis. Les tropes federals la varen bombardejar els dies 23 i 24 d’octubre del 1991, el 13 de novembre i el 6 de desembre. Aquest darrer va ser l’últim i més espectacular atac que s’allargà durant 12 hores i provocà la caiguda de més de 2.000 projectils en el casc antic. Molts edificis patiren danys irreparables ó s’incendiaren. Els serbis, a pesar de les banderes blaves que assenyalaven els punts d’interès turístic, en feren cas omís i dispararen més amb la intenció d’humiliar als seus enemics que d’assolir avantatges estratègics. Acabada la Guerra s’emprengué una ràpida labor de reconstrucció en la que participaren tant organismes locals com experts de diversos països , entre ells Àustria,França, Alemanya i Itàlia, amb la supervisió de la UNESCO. Visita de la ciutat a la tarda, sopar i allotjament.

DIA 2 · DUBROVNIK - MOSTAR 
Esmorzar i sortida pel matí i temps per a continuar gaudint del casc històric de la ciutat i el seu bastió. A primera hora de la tarda, sortida en direcció a Bòsnia- Herzegovina fins arribar a la preciosa ciutat de Mostar, molt devastada durant la guerra dels Balcans i recuperada en els darrers anys. Arribada, sopar i allotjament.

DIA 3 · MOSTAR - SARAJEVO 
Esmorzar i trobada amb la nostra guia local per tal de conèixer de primera mà els fets que aquí succeïren durant la guerra dels Balcans. Recorrerem els seus carrers, els seus comerços, divisarem des de baix el famós pont de Mostar derruït durant la guerra i reconstruït posteriorment, insígnia de la ciutat. El creuarem i passarem a l’altre cantó de la ciutat per anar coneixen tot el casc històric. Acabades les visites, sortirem en direcció a Sarajevo la capital, qui patí enormes pèrdues tant a nivell humà com arquitectònic també en la guerra dels Balcans. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4 · SARAJEVO - MEDUGORJE
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per efectuar la visita de la ciutat que va ser desencadenant de la 1a Guerra Mundial i un dels principals escenaris de la guerra de Bòsnia. Passejarem pel seu centre històric on podrem encara veure les empremtes de la darrera guerra així com furats de metralla i podrem visitar el famós Tunel de l’Esperança, una estructura de 800 metres construïda l’any 1993 durant el setge a la ciutat de Sarajevo per a poder escapar de la ciutat. Cada dia més de 3000 persones passaven amagats per aquest passatge amb ben poca ventilació per aconseguir la desitjada llibertat. Acabades les visites, sortida cap a Medugorje per sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5 · MEDUJORGE - DUBROVNIK - AEROPORT DUBROVNIK - ORIGEN 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Dubrovnik per disposar de temps per fer les darreres compres del viatge. Acabades les mateixes, sortida cap a l’aeroport per tal d’agafar el nostre vol reservat cap a BCN. Arribada i trasllat cap al nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies