Truca'ns !! 972 108 738

EDIMBURG Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Edimburg – Hostel – aeroport Edimburg
- Autocar privat per fer les excursions a St. Andrews i a Stirling
- Estada en confortable hostel a Edimburg en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals ½ dia a Edimburg, Sant Andrews i Stirling
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Paquet entrades en monuments i museus: castell Edimburg + Castell Stirling + Castell Sant Andrews = 42€
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió BCN–Escòcia–BCN.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - EDIMBURG 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Edimburg. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. Presa de contacte de la capital amb el nostre guia fent-nos una introducció històric-artística de la ciutat mostrant-nos el seu casc històric amb la famosa Milla Reial i el preciós Castell d’Edimburg. Sopar i allotjament.

DIA 2 · EDIMBURG 
Esmorzar i sortida de nou amb el nostre guia per tal de continuar coneixent la ciutat amb el Calton Hill des d’on es divisa una preciosa vista de la ciutat, Victoria Street amb els seus animats comerços i el Holyrood Palace, residència oficial de la reina Isabel II a Escòcia. A la tarda, passejada per les grans zones verdes i jardí botànic que disposa la ciutat o fer la ruta anomenada Harry Potter”. Sopar i allotjament.

DIA 3 · EDIMBURG - SANT ANDREWS 
Esmorzar i sortida en autocar privat cap a la ciutat de Sant Andrew que, segons un mite, explica que havia estat fundada per Sant Regolo qui va arribar a Grècia al Segle IV amb les relíquies de Sant Andrea, sant patró d’Escòcia. A partir d’aquest moment, Sant Andrew es va convertir en un lloc de peregrinació. Visita a les restes de la catedral de Sant Andrea, fundada l’any 1160 i consagrada l’any 1318. Actualment encara s’hi troben les restes del Sant sota l’altar major. També visitarem el castell de Sant Andrew, també en ruïnes, el qual va ser construït l’any 1200 com a residència fortificada del Bisbe. Acabades les visites, temps per a passejar pel seu casc històric i retorn cap a Edimburg pel sopar i l’allotjament.

DIA 4 · EDIMBURG - STIRLING  
Esmorzar i sortida novament en autocar per l’excursió a Stirling, enclavat al bell mig de paratges naturals on William Wallace va derrotar als anglesos en la mítica batalla del 1.297. Visita al seu castell , l’església Holy Rude i passejada pel seu centre històric.
Temps per menjar lliurement i retorn cap a Edimburg. Al vespre, sopar i allotjament.

DIA 5 · EDINBURG - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar itemps disponible per a compres i darreres visites per la capital. A una hora determinada, sortida en autocar cap l’aeroport de Edimburg per prendre el vol cap a Barcelona. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies