Truca'ns !! 972 108 738

EL PERIGORD FRANCÈS

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Cahors – Perigord
Sortida en autocar el matí direcció Cahors, on dinarem en restaurant i en acabat disposarem de temps per a la visita del seu nucli.

En acabat, continuarem amb la ruta fins arribar al Perigord francès. Arribarem a l’hotel i ens instal·larem a les habitacions. Sopar i allotjament.

Dia 2. Perigord – Sarlat la Caneda – Jardins de Marqueyssac
Esmorzar a l’hotel i sortida per la zona del Perigord francès per tal de visitar Sarlat la Caneda, una de les poblacions medievals més ben conservades de tot França. Els seus carrers empedrats i els seus edificis d’època li donen un toc molt particular a la ciutat. Disposarem de temps per a la seva visita i a continuació ens arribarem fins als Jardins de Marqueyssac.

Es consideren un dels més exitosos en la història dels jardins francesos. Domina els seus alts penya-segats de pedra calcària de la vall del Dordonya i ofereix una bella panoràmica del Perigord. Els seus jardins de roques, miradors, cursos d’aigua… en reflecteixen la seva espectacularitat. Dinar en restaurant i a la tarda temps lliure per la visita de la zona del Perigord. En acabat, retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 3. Perigord – Rocamadour – Grota de Padirac
Esmorzar i sortida per la visita de Rocamadour, una població bastant peculiar que es troba enclavada dins la mateixa muntanya. És coneguda també per l’elaboració d’un tipus de formatge de cabra que porta el seu nom. Dinarem en restaurant i a la tarda ens dirigirem a Padirac on podrem gaudir de la visita de la seva espectacular “grotte”. Es tracta d’un forat circular obert sobre la terra que dóna pas a una gruta on ens passejarem en barca pel seu interior. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Perigord – Perigord Verd – Perigueux
Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita de la zona del Perigord verd. Es tracta d’una regió rural que s’articula al voltant de la vall de Dronne i de Bandiat. Disposarem de temps per la seva visita i a continuació dinarem en restaurant. A la tarda, prosseguirem a la visita de Perigueux. Retorn a l’hotel per descansar, sopar i allotjar-nos.

Dia 5. Perigord – Beynac – Castell Castelnaud -Vaixell la Roque Gageac
Esmorzar i sortida per la visita de la població de Beynac, i a continuació del Castell Castelnaud; monument històric que es va construir sobre un dic rocós i ofereix una fantàstica vista de la vall de Dordonya. Dinar, i a la tarda coneixerem la població de La Roque Gageac, on passejarem en una embarcació de fusta navegant pel riu Dordogna. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Perigord – Carcassonne – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per a realitzar el trajecte de tornada a casa. Ens aturarem a Carcassona per visitar una de les fortaleses millor conservades del sud de França, construïda en el període en que la defensa de les terres era condició indispensable. Dinar en restaurant i continuació del nostre trajecte fins el nostre lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies