Truca'ns !! 972 108 738

EXTREMADURA I PORTUGAL

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

 

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Calatayud – Talavera la Reina
Sortida ben d’hora en direcció Calatayud on dinarem en restaurant. A la tarda, continuarem el trajecte fins arribar a la població de Talavera de la Reina. Ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Talavera la Reina – Caceres – Lisboa
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Càceres per la seva fabulosa visita, en especial del seu casc antic que li dóna un aire marcadament castellà. Càceres és declarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on destaca la Torre de Bujaco, la Casa del Mono i l’ermita de Nostra Senyora de la Pau. 

Dinar en restaurant i sortida cap a Lisboa, capital de Portugal, per tal d’instal·lar-nos a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Lisboa
Esmorzar i sortida per observar una primera panoràmica de la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monestir de los Jerónimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors i el Castell de Sant Jordi. 

Dinarem i a la tarda, podrem passejar lliurement per la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles de la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 4. Lisboa – Sintra – Estoril – Cascais
Esmorzar a l’hotel i represa de l’autocar per tal de dirigir-nos a Sintra, on podrem gaudir de la visita al preciós Palau de la Pena, un palau molt colorista ubicat al capdamunt d’un turó. Dinarem i a continuació excursió a les belles i cosmopolites poblacions costaneres de Cascais i Estoril, mundialment conegudes pel seu ambient turístic. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Lisboa – Coimbra – Regió Ciudad Rodrigo
Esmorzar i sortida en direcció Coimbra, primera capital de Portugal i avui en dia considerada bressol de les Ciències i Lletres. Tindrem la possibilitat de visitar el Pati de les Escoles, la Capilla do Restorado i la Biblioteca de Joao V, etc. 

Dinar en restaurant i sortida en autocar direcció Ciutat Rodrigo, per tal d’instal·lar-nos a l’hotel, sopar i allotjar-nos.

Dia 6. Regió Ciudad Rodrigo – Salamanca – Regió Valladolid
Esmorzar i sortida cap a la preciosa ciutat castellana de Salamanca. Arribada i temps per a passejar pel centre amb la Catedral, façana de la Universitat, Casa de les “Conchas” i la Plaça Major. Dinarem i seguirem el trajecte cap a la regió de Valladolid, ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 7. Regió Valladolid – Saragossa – Origen
Esmorzar i sortida en autocar cap a Saragossa per tal de dinar i passejar pel seu centre. Continuació del trajecte cap a casa.

 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies