Truca'ns !! 972 108 738

EXTREMADURA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Calatayud – Talavera la Reina
Sortida ben d’hora en direcció Calatayud on dinarem en restaurant. A la tarda, continuarem el trajecte fins arribar a la població de Talavera de la Reina. Ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Talavera la Reina – Monestir Guadalupe – Regió Extremenya
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Guadalupe, típica població cacerenya que conserva als seus carrers tot el sabor de temps passats. Visitarem el Monestir de la Verge de Guadalupe, impressionant edifici de tradició llegendària i religiosa. 

Dinar, i a la tarda sortida cap a la regió extremenya per tal de disposar d’una presa de contacte amb l’entorn i instal·lar-nos a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Regió Extremenya – Càceres – Trujillo
Esmorzar i sortida en direcció Càceres per la seva fabulosa visita, en especial del seu casc antic que li dóna un aire marcadament castellà. Càceres és declarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on destaca la Torre de Bujaco, la Casa del Mono i l’ermita de Nostra Senyora de la Pau. Dinarem i ens dirigirem cap a Trujillo, també coneguda com “Bressol de Conquistadors”, on han nascut il·lustres com Orellana i Pizarro. Podrem gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat des del seu magnífic castell. Visitarem també la Plaça Major, l’Església de Santa Maria, etc. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament. 

Dia 4. Regió Extremenya – Mérida – Zafra
Esmorzar i sortida cap a Mérida per la recollida del guia local que ens farà la visita de la capital d’Extremadura durant tot el matí: el casc antic, el pont romà, el teatre i amfiteatre romà en seran diversos exemples a visitar. Dinar en restaurant. A la tarda, ens dirigirem cap a la ciutat de Zafra, coneguda com la petita “Sevilla” per la seva similitud amb la capital andalusa. Acabada la visita, retorn cap a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 5. Regió Extremenya – Avila – Aranda de Duero
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a la preciosa ciutat castellana d’Àvila. Podrem gaudir d’una visita panoràmica de la ciutat, declarada en 1985 Patrimoni Cultural de la Humanitat. Visitarem les seves famoses muralles, la Catedral, el Convent de Santa Teresa, etc. 

Dinarem en restaurant i a la tarda seguirem el trajecte cap a Aranda de Duero pel sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Aranda de Duero – Soria – Tarassona – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a la ciutat de Sòria per tal de conèixer el seu casc històric i continuar el trajecte cap a Tarassona on dinarem en restaurant i podrem visitar el centre de la ciutat. Seguidament, prosseguirem amb el trajecte de retorn a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies