Truca'ns !! 972 108 738

FLORÈNCIA - ROMA Anada autocar sense nit en ruta i creuer tornada (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hostel a Florència i complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Florència, Siena i Roma
- Creuer Civitavecchia–Barcelona en cabines
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: G.Uffizi 5€/G.Accademia 5€ (dret reserva)/Vaticà 9€/Coliseu i Fòrum 3€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Preu dinar o sopar al creuer: 11.-€ peràpat.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - RIVERA ITALIANA 
Sortida en direcció a Montecarlo realitzant diverses parades tècniques per la seva coneixença. Temps per dinar lliurement amb menjar portat de casa en alguna d’aquestes parades. En acabat, continuació del trajecte en direcció a la Rivera Italiana. Arribada, instal·lació a les habitacions de l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2 · RIVERA ITALIANA - PISA - FLORÈNCIA 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Pisa i visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. A continuació, seguirem el trajecte fins arribar a Florència per tal de trobar-nos amb elguia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio... Sopar i allotjament.

DIA 3 · FLORÈNCIA - ROMA 
Esmorzar i represa de l’autocar per sortir en autocar cap a Roma. Arribada i temps per fer una passejada per la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA 
Esmorzar i trobada amb el guia local qui ens farà una presentació de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Fòrum Imperial i Capitoli. Tarda per a passejar pel centre de Roma i descobrir la preciosa Fontana de Trevi, Piazza Navonna, Piazza d’Espagna, Panteó... Sopar i allotjament.

DIA 5 · ROMA - VATICÀ - PORT DE CIVITAVECCHIA
Esmorzar i trobada de nou amb el guia en el Vaticà per visitar avui aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i exterior del castell de Sant Angello. A la tarda, passejada pels carrers comercials fins l’hora de marxar en autocar cap el port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit abord direcció a Barcelona.

DIA 6 · PORT DE BARCELONA - ORIGEN  
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies