Truca'ns !! 972 108 738

FLORÈNCIA - ROMA Anada en avió i tornada en creuer (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats autocar escola - aeroport Bcn i Port BCN – escola
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hostel a la regió Florentina i complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Florència i Roma
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- Creuer Civitavecchia – Barcelona en cabines
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: G.Uffizi 5€/G.Accademia 5€ (dret reserva)/Vaticà 9€/Coliseu i Fòrum 3€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Itàlia
- Preu dinar o sopar al creuer: 11.-€ peràpat.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PISA - LUCCA - FLORÈNCIA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Pisa. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Pisa per la visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. A continuació, seguirem el trajecte fins arribar a Lucca, preciosa joia amagada de la regió de la Toscana. Finalment, prosseguirem el trajecte fins arribar a Florència pel sopar i l’allotjament.

DIA 2 · FLORÈNCIA 
Esmorzar i trobada amb el guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio... Possibilitat de visitar algun dels seus reconeguts museus. A la tarda, temps per pujar fins a la Piazzetta de Miquelàngel i observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3 · FLORÈNCIA - ROMA 
Esmorzar i represa de l’autocar per sortir en autocar cap Roma per arribar vora les 13:00h. Trobada amb el nostre guia local per tal de disposar d’una presentació històrica cultural de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Foro Romà i Capitoli. Acabades les visites ens dirigirem cap el nostre allotjament pel repartiment d’habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA - VATICÀ - PORT DE CIVITAVECCHIA  
Esmorzar i trobada de nou amb el guia en el Vaticà per visitar avui aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i exterior del castell de Sant Angello. A la tarda, passejada pel centre de Roma per descobrir la preciosa Fontana de Trevi, Piazza Navonna, Piazza d’Espagna, Panteó...fins l’hora de marxar en autocar cap el port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 5 · PORT DE BARCELONA - ORIGEN 
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYSO PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultarel consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies