Truca'ns !! 972 108 738

FLORÈNCIA - ROMA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Ruta – Rivera Italiana
Sortida en autocar al matí per arribar a la fi del dia a la Riviera Italiana. Pel camí, es realitzaran breus pauses tècniques. Una d’elles, serà per gaudir d’un primer dinar en restaurant. En acabat, es prosseguirà fins l’hotel que es troba a la zona de la Riviera Italiana. Ens instal·larem a les habitacions, i finalment soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Rivera Italiana – Pisa – Montecatini Terme
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la Toscana Italiana per tal de visitar la fantàstica ciutat de Pisa amb el seu centre històric anomenat “Campo Santo”, on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. Dinar en restaurant. En acabat, ens dirigirem a Montecatini Terme on ens instal·larem en el nostre hotel durant les properes 2 nits. Disposarem de temps per fer una volta per aquesta zona i finalment retorn a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 3. Montecatini Terme – Florència
Esmorzar i sortida per l’excursió de dia complet a Florència, ciutat d’art i cultura, bressol del Renaixement. Disposarem d’una visita guiada tot el matí per tal de conèixer el seu preciós casc històric amb la Piazza de la Signoria, el Palazzo Veccio, la Piazza de della Republicà, el Mercat de la Palla, el Duomo, el Baptisteri amb les famoses “Portes del

Paradís de Ghiberti i el famós Ponte Veccio. Dinar. A la tarda, temps per a passejar lliurement pel centre, prendre un gelat italià o un dels millors cafès de tot Itàlia. Abans de marxar cap a l’hotel, pujarem a la Piazzeta de Miquelàngello per gaudir de la millor panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. Montecatini Terme – Siena – Roma
Esmorzar a l’hotel i sortida per a la visita de Siena. Visitarem el seu casc històric amb la Catedral i la Piazza del Campo, on dues vegades a l’any és trobada obligada per l’espectacle de curses de cavalls i tornejos medievals que s’hi disposa.

Acabada la seva visita, represa de l’autocar per dirigir-nos a una de les ciutats italianes d’excel·lència, la gran Roma. Tindrem la possibilitat de fer una petita visita de la “Roma Clàssica”, amb el Coliseu, l’Arc de Triomf de Constantí, el Foro Romà... Finalment retorn cap l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 5. Roma
Esmorzar a l’hotel i sortida per continuar les visites de la ciutat tot i descobrint l’anomenada “Roma Barroca” amb la preciosa Fontana de Trevi, Piazza Navonna, Piazza d’Espagna, Panteó... Dinarem en restaurant i a la tarda, visitarem el Vaticà, aquest Estat independent amb la Plaça i Basílica de San Pere i castell de Sant Angello i els Museus Vaticans. En acabat, retorn cap el nostre allotjament pel sopar i el descans.

Dia 6. Roma – Port de Civitaveccia – Navegació
Esmorzar i sortida de nou cap el típic barri del Trastevere i realitzar les darreres visites i compres per la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda, retorn cap l’allotjament per carregar maletes i sortir en autocar cap el port de Civitaveccia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis.... Nit a bord direcció a Barcelona.

Dia 7. Navegació – Barcelona – Origen
Arribada a Barcelona i posteriorment trasllat cap a casa per arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies