Truca'ns !! 972 108 738

FLORENCIA - ROMA Anada en autocar 1 nit en ruta i creuer de tornada (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hotel a Montecatini/hostel a Florència i complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Florència i Roma
- Creuer Civitavecchia – Barcelona en camarots
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – PISA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a Pisa. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2 · PISA – FLORÈNCIA
Arribada pel matí a Pisa i visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. A continuació, seguirem el trajecte fins arribar a Florència per tal de trobar-nos amb el guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio... Possibilitat de visitar alguns dels seus prestigiosos museus. Sopar i allotjament.

DIA 3 · FLORÈNCIA – ROMA
Esmorzar i represa de l’autocar per sortir en autocar cap Roma per arribar vora les 13:00h. Trobada amb el nostre guia local per tal de disposar d’una presentació històrica cultural de la ciutat. Acabades les visites ens dirigirem cap el nostre allotjament pel repartiment d’habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA
Esmorzar i trobada amb el guia local per continuar les visites de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Fòrum Imperial i Capitoli. Tarda per a passejar pel centre de Roma i descobrir la preciosa Fontana de Trevi, Piazza Navonna, Piazza d’Espagna, Panteó... Sopar i allotjament.

DIA 5 · ROMA – CIVITAVECCIA – NIT VAIXELL
Esmorzar i trobada de nou amb el guia en el Vaticà per visitar avui aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basíl-lica de San Pere i castell de Sant Angello. A la tarda, passejada pels carrers comercials fins l’hora de marxar en autocar cap el port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 6 · BARCELONA – ORIGEN
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies