Truca'ns !! 972 108 738

FLORÈNCIA - SIENA - ROMA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats autocar escola aeroport - Bcn – escola
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hostel a la regió Florentina / Ht. Montecatini i complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada Guies locals de ½ dia a Florència, Siena i Roma
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: G.Uffizi 5€/G.Accademia 5€ (dret reserva)/Vaticà 9€/Coliseu i Fòrum 3€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Itàlia – Gro/Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PISA - LUCCA - FLORÈNCIA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Pisa. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Pisa per la visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. A continuació, seguirem el trajecte fins arribar a Lucca, preciosa joia amagada de la regió de la Toscana. Finalment, prosseguirem el trajecte fins arribar a Florència pel sopar i l’allotjament.

DIA 2 · FLORÈNCIA 
Esmorzar i trobada amb el guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio... Possibilitat de visitar algun dels seus reconeguts museus. A la tarda, temps per pujar fins a la Piazzetta de Miquelàngel i observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3 · FLORÈNCIA - SIENA - ROMA 
Esmorzar i represa de l’autocar per sortir en autocar cap a Siena i trobar-nos amb el guia per visitar el seu casc històric amb la Catedral i la preciosa Piazza del Campo de constitució circular.
Continuació del trajecte cap a Roma per arribar al capvespre. Sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA 
Esmorzar i trobada amb el guia local qui ens farà una presentació de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Foro Romà i Capitoli. Tarda per a passejar pel centre de Roma i descobrir la preciosa Fontana de Trevi, Piazza Navonna, Piazza d’Espagna, Panteó... Sopar i allotjament.

DIA 5 · ROMA - VATICÀ - AEROPORT DE ROMA - ORIGEN 
Esmorzar i trobada de nou amb el guia en el Vaticà per visitar avui aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i exterior del castell de Sant Angello. A la tarda, passejada pels carrers comercials fins l’hora de marxar en autocar cap l’aeroport per prendre l’avió cap a Gro/Bcn. En arribar a Catalunya, trasllat en autocar cap a l’escola.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYSO PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies