Truca'ns !! 972 108 738

FUTUROSCOPE - BRETANYA - NORMANDIA (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hotel a Futuroscope i hotel turístic a La Bretanya en habitacions lliure distribució
- Règim de mitja pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia professional tot el viatge
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.
- Entrada al Parc Futuroscope.

No Inclou
- Entrades en monumentsimuseus:Abadia Mt St. Michel = 4.-€ (dret reserva) / Castell Amboise = 7.-€ / Castell Chenonceaux = 9,50.-€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - PARC FUTUROSCOPE 
Sortida a primera hora de la matinada del lloc origen en direcció a Poitiers, on es troba l’espectacular Parc du Futuroscope. Arribada a mitja tarda per poder optar a l’entrada de tardes del parc. Temps per la seva visita. Sopar iallotjament.

DIA 2 · PARC FUTUROSCOPE - RENNES 
Esmorzar i disposició de temps per la visita del fantàstic parc de la Imatge de Futuroscope on es mostren totes les novetats tecnològiques del moment. A la tarda, sortida cap a Rennes per ubicarnos en el nostre hotel de La Bretanya francesa. Sopar i allotjament.

DIA 3 · RENNES - DINAN - ST. MALÓ - MONT ST. MICHEL 
Esmorzar i sortida en direcció a Dinan, preciosa vil·la comercial amb un centre medieval vorejat de muralles, precioses casetes i carrers empedrats que li donen una atmosfera molt agradable. En acabat, continuarem cap a St. Maló, antiga illa fortificada avui dia convertida en un centre turístic per excel·lència i el Mont St.
Michel, una de les meravelles més atractives del món. Temps per la seva visita i retorn cap a Rennes pel sopar i l’allotjament.

DIA 4 · RENNES - CASTELLS LOIRE - LIMOGES 
Esmorzar i sortida cap la famosa Vall del Loire per tal de visitar algun dels seus castells més coneguts com ara el de Amboise i Chenonceaux. En acabat, continuació del trajecte cap a Limoges, capital de la porcellana pel sopar i l’allotjament.

DIA 5 · LIMOGES - EL PERIGORD - CARCASSONA - ORIGEN 
Esmorzar i sortida cap el Perigord Francès per conèixer un xic aquesta deliciosa regió del centre de França. A la tarda, continuació cap a Carcassona per visitar la seva cité medieval. En acabat, continuació final cap el lloc origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYSO PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies