Truca'ns !! 972 108 738

FUTUROSCOPE BRETANYA NORMANDIA Tot autocar sense cap nit en ruta (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hotel a Futuroscope i hotel turístic a La Bretanya en habitacions lliure distribució
- Règim de mitja pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia professional tot el viatge
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada. Entrada al Parc Futuroscope.

No inclou
Entrades en monuments, museus.- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA · ORIGEN - PARC FUTUROSCOPE
Sortida pel matí del lloc d’origen en direcció a Poitiers, on es troba l’espectacular Parc du Futuroscope. Arribada, instal·lació en les habitacions de l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2 · PARC FUTUROSCOPE - RENNES
Esmorzar i disposició de temps per la visita del fantàstic parc de la Imatge de Futuroscope on es mostren totes les novetats tecnològiques del moment. Arribada la tarda, sortida cap a Rennes per ubicar-nos en el nostre hotel de La Bretanya francesa. Sopar i allotjament. 

DIA 3 · RENNES – DINAN – ST. MALO – MONT ST. MICHEL
Esmorzar i sortida en direcció a Dinan, preciosa vil·la comercial amb un centre medieval vorejat de muralles, precioses casetes i carrers adoquinats que li donen una atmosfera molt agradable. En acabat, continuarem cap a St. Maló, antiga illa fortificada avui dia convertida en un centre turístic per excel·lència on hi dinarem i el Mont St. Michel, una de les meravelles més atractives del món. Temps per la seva visita i retorn cap a Rennes pel sopar i l’allotjament.

DIA 4 · RENNES – CASTELLS LOIRE - LIMOGES
Esmorzar i sortida cap la famosa Vall del Loire per tal de visitar algun dels seus castells més coneguts com ara el de Ambois i Chenonceaux. En acabat, continuació del trajecte cap a Limoges, capital de la porcellana pel sopar i l’allotjament.

DIA 5 · LIMOGES – PERIGORD – CARCASSONNE – ORIGEN
Esmorzar i sortida cap el Perigord Francès per visitar Sarlat La Caneda, una de les poblacions medievals millor conservades de tot França. A la tarda, continuació cap a Carcassona per visitar la seva cité medieval. En acabat, continuació final cap el lloc origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies