Truca'ns !! 972 108 738

FUTUROSCOPE PARÍS Tot autocar i només nit en ruta tornada (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hotel a Futuroscope i hostel turístic a París en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a París
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup.
- 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada. Entrada al Parc Futuroscope.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parc Disney - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - PARC FUTUROSCOPE
Sortida a primera hora de la matinada del lloc origen en direcció a Poitiers, on es troba l’espectacular Parc du Futuroscope. Arribada a mitja tarda per poder optar a l’entrada de tardes del parc. Temps per la seva visita. Sopar i allotjament.

DIA 2 · PARC FUTUROSCOPE - PARÍS
Esmorzar i disposició de temps per continuar coneixent cadascun la resta dels pavellons i atraccions que ens ofereix el parc temàtic. A les 16:00h, sortida en autocar cap a París. En arribar, sopar en restaurant i allotjament.

DIA 3 · PARÍS
Esmorzar i trobada amb el guia local per tal de fer una panoràmica en autocar amb els Camps Elisis, l'Arc de Triomf, el Trocadero i la Torre Eiffel així com una explicació històrica-turística de la capital. A la tarda, visita a la Catedral de Notre Dame, el barri Llatí i barri de Saint Germain. Al capvespre, sopar en restaurant al centre i allotjament.

DIA 4 · PARÍS - MUSEU LOUVRE
Esmorzar i sortida per la visita guiada al Museu del Louvre i continuar les visites per la ciutat: la Rue Rivoli, els Jardins de les Tuilleries, la Plaça de la Concordia, el Panteó i la Plaça Vendome. A la tarda, visita al famós barri de Montmartre i Sagrat Cor. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 5 · PARÍS – VERSALLES
Esmorzar i sortida per l’excursió guiada al Castell de Versalles al matí. A la tarda, temps per a darreres compres i passejos al voltant de les Galeries Lafayette.. Al capvespre, nit en ruta cap a casa.

DIA 6 · ORIGEN
Arribada a casa pel matí.

Documentació Necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies