Truca'ns !! 972 108 738

GALÍCIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars. Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Tudela – Regió de Burgos
Sortida ben d’hora el matí en autocar cap a Tudela, realitzant breus descansos en ruta. Arribarem a Tudela, considerada una de les ciutats d’origen islàmic més importants d’Espanya i Europa i dinarem en restaurant al mateix municipi. A la tarda, continuació de la ruta per arribar a la Regió de Burgos. Arribada a l’hotel i instal·lació. Sopar i allotjament. 

Dia 2. Regió de Burgos – Llac de Sanabria – Ries Baixes
Esmorzar a l’hotel i sortida per gaudir de les vistes del preciós Llac de Sanabria, considerat el llac glaciar més gran de la Península Ibèrica. Temps per la seva coneixença i tot seguit dinar en restaurant. 

A la tarda, marxarem en direcció Ries Baixes, on visitarem el plegat de poblacions que composen aquestes famoses ries des d’on se n’extreu el millor marisc de la península. Retornarem a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Ries Baixes – La Toja – O Grove – Musclada Catamara – A Guarda – Santa Tecla
Esmorzar i sortida en direcció a l’Illa de Toja. De l’illa, podrem observar la Capilla de San Caralampio, coneguda popularment com la “Capilla de las Conchas”. L’illa també és molt coneguda per la qualitat de les seves aigües i els sabons i perfums de la seva antiga fàbrica. A continuació, creuarem el pont construït a principis del segle XX que l’uneix amb la Península de O Grove. Continuarem per O Grove, la capital del marisc. 

Posteriorment, ens passejarem en un catamarà on ens delectaran amb una magnífica degustació de musclos de la regió. Dinarem i continuarem la ruta a Guarda, la capital de la llagosta. Pujarem el Mont de Santa Tecla per poder gaudir de les meravelloses vistes de la desembocadura del riu Miño. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Ries Baixes – Santiago de Compostela
Esmorzar i sortida en autocar direcció nord cap a la capital de Galícia, Santiago de Compostela, coneguda principalment per ser la tercera ciutat de peregrinacions de la cristiandat i declarada Patrimoni de la Humanitat. Visitarem el seu casc antic amb la Plaça del Obradoiro i la Catedral. Dinar en restaurant a la capital. A la tarda, continuarem visitant la ciutat amb la Plaça Azabacheria, la Plateria i tot el seu conjunt monumental. Finalment, retorn a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 5. Ries Baixes – La Corunya – Ries Altes
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a una de les poblacions que conformen les Ries Altes, La Corunya. En aquesta ciutat, podrem gaudir del seu conjunt històric. Dinarem en restaurant i continuarem les visites de les altres poblacions de les Ries Altes, així com Santa Cruz, Meiras i Pontedeume, entre d’altres. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Sud Madrid – Lleó – Regió Palència
Esmorzar i sortida en autocar cap a Lleó on podrem visitar la ciutat amb la seva preciosa catedral. Dinarem en restaurant i gaudirem de temps lliure per la seva visita. A la tarda, continuarem el trajecte cap a la regió de Palència. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 7. Regió Palencia – Soria – Tarassona – Origen
Esmorzar i sortida en autocar direcció Sòria, per tal de fer una passejada i conèixer la ciutat. 

Continuarem la ruta de tornada cap a Tarassona, on dinarem en restaurant pel centre. Arribada al vespre.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies