Truca'ns !! 972 108 738

GRANADA Tot en autocar SENSE nits en ruta (especial 4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en confortable hostal a Granada i hotel a la perifèria de Madrid en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Granada i Còrdova
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Mezquita Còrdova 7€/Alhambra Granada 23€.
- Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - GRANADA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a València. Aturades tècniques varies fins arribar finalment a Granada. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2 · GRANADA
Esmorzar pel matí i sortida amb guia local per tal de conèixer la ciutat tot i descobrint cadascun del seus tresors com la Catedral, la Capella Reial, el Palau de la Madraza, l’edifici de la Chancilleria i el barri de l’Albayzín. A la tarda, visita a la Alhambra de Granada i els Jardins del Generalife, una de les meravelles d’Espanya. Sopar i allotjament.

DIA 3 · GRANADA - CÒRDOVA - SUD DE MADRID
Esmorzar i sortida en autocar en direcció a Còrdova on ens reunirem també amb el nostre guia local, disposat a que tothom se’n vagi de Còrdova ben coneixedor de la riquesa de la seva ciutat. D’aquesta ciutat classificada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podrem visitar la Mesquita- Catedral, el Barri Jueu, les restes de les muralles i el pont romà amb la Calahorra, una de les antigues portes que donaven accés a la ciutat. Acabades les visites, represa de l’autocar per dirigir-nos cap el sud de la comunitat autònoma de Madrid. Sopar i allotjament.

DIA 4 · SUD DE MADRID - SARAGOSSA - ORIGEN
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Saragossa per tal de passejar i conèixer el seu centre amb la Plaça i Basílica del Pilar. En acabat, continuació del trajecte cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies