Truca'ns !! 972 108 738

GUADALAJARA - ALCÀRRIA - MAR CASTELLA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Alcolea del Pinar – Sigüenza – Guadalajara
Sortida en autocar des del punt d’origen per tal d’arribar a la ciutat de Guadalajara. Pel camí, realitzarem breus parades, una d’elles a Alcolea del Pinar i l’altra a Sigüenza, on dinarem en restaurant. En arribar a l’hotel de Guadalajara, ens hi instal·larem. A continuació, sopar i allotjament.

Dia 2. Guadalajara – Torija – Brihuega
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de visitar els municipis de Torija i Brihuega. Torija és un poble antic, i amb una història llarga i densa. Podrem visitar el seu centre històric, passejar pels seus carrerons.. i viure l’essència del curiós poble. Dinar en restaurant. A la tarda, prosseguirem amb el municipi de Brihuega. Hi podrem gaudir d’espais com les muralles àrabs, el Castell de la Peña Bermeja, jardins, l’Arc de Cozagón... 

Dia 3. Guadalajara – Buendia – Sacedón – Pastrana
Esmorzar i sortida en direcció Buendia, per tal de dur a terme la Ruta de les cares, una ruta entre pinars en la que es van descobrint una sèrie de cares gravades en pedres enmig de la natura. A continuació ens dirigirem a Sacedón, on podrem veure el seu embassament, el seu Monestir i el nucli antic del poble. Dinar en restaurant i a la tarda, visita a Pastrana, preciosa població amb gran aroma medieval on gaudirem dels llocs que més el caracteritzen. En acabat, retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 4. Guadalajara – Tamajón – Valverde de los Arroyos – Hita
Esmorzar a l’hotel i sortida cap al municipi de Tamajón. A l’entrada s’hi troba una església del segle XVI, a la plaça trobarem el Palau dels Mendoza, l’actual Ajuntament de la localitat. En aquesta zona es troba també la ciutat encantada, un entorn en el que les pedres calcàries formen figures especials degut a l’erosió del vent i l’aigua. Prosseguirem a Valverde de los Arroyos, que destaca per l’ús de l’arquitectura negre, amb la utilització de pissarra. Dinar en restaurant. Finalment farem una visita a Hita. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Guadalajara – Alcalá Henares
Esmorzar i sortida al matí per descobrir Alcalá de Henares, declarada Ciutat de Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1998. Dinar a l’hotel. A la tarda, temps lliure per passejar i gaudir de la meravellosa ciutat de Guadalajara, del seu important Palau dels Ducs de l’Infant, de l’Església de Santiago, etc. Retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

Dia 6. Guadalajara – Saragossa – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per tal de realitzar el trajecte de tornada. Pel camí, farem parada a Saragossa, i dinarem en restaurant com a bon comiat del viatge.

A continuació prosseguirem amb la ruta de tornada a casa fins arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies