Truca'ns !! 972 108 738

HOLANDA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Ruta – Zona Troyes
Sortida en autocar el matí ben d’hora per tal d’arribar a la fi del dia a la zona de Troyes. Durant el trajecte es realitzaran vàries parades tècniques. Una d’elles serà al migdia per dinar en restaurant. En acabat, prosseguirem amb la ruta arribant a la zona de Troyes. Ens instal·larem a l’hotel, i a continuació sopar i allotjament.

Dia 2. Zona Troyes – Brugges – Pla Delta – Holanda
Esmorzar i sortida en direcció Brugges, ciutat belga. És interessant destacar que en l’idioma flamenc/neerlandès el nom de la ciutat significa “pont”, en reconeixement a la gran quantitat de ponts que s’hi troben. El major atractiu és el seu casc històric declarat Patrimoni de la Humanitat. Dinarem a Brugges i en acabat ens dirigirem al pla Delta. Finalment, ens dirigirem a Holanda per instal·lar-nos a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Holanda – Amsterdam
Esmorzar i sortida cap a la capital dels Països Baixos per tal de passar tot el dia visitant la meravellosa ciutat. Fou fundada com un petit poble pesquer i actualment és la ciutat més gran del país amb un gran centre financer i cultural de projecció internacional. La ciutat és coneguda també pel seu barri roig, el Museu de Van Gogh i la casa de l’Anna Frank entre altres. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4. Holanda – Zaanse Schans – Volendam – Marken – Gran Dic
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Zaanse Schans, barri que sembla un museu a l’aire lliure del passat pre-industrial d’Holanda, amb una col·lecció de molins històrics la majoria de més de 200 anys i que encara es troben en ús, així com també la col·lecció de cases. A continuació ens dirigirem a Volendam, una petita ciutat portuària. Dinarem en aquest poble i en acabat realitzarem les últimes visites del dia a Marken i al Gran Dic. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. Holanda – Alkmar – La Haia
Esmorzar per tal de dirigir-nos a Alkmar, un dels destins populars turístics d’Holanda pel seu característic mercat de formatge. És una demostració de com operaven els mercats en èpoques passades, és per això que no és possible comprar al mateix mercat però sí a les botigues que el rodegen. Dinar en restaurant. En acabat visitarem La Haia, seu de la justícia, el govern o el parlament neerlandès, pel que es considera la principal ciutat del país respecte a la política i justícia. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Holanda – Ruta – Metz/Nancy
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de visitar Metz i Nancy. En ruta, realitzarem una parada en algun poble o ciutat per tal de dinar; i a continuació, ens arribarem a Metz i Nancy, sent la primera una de les ciutats amb major patrimoni arquitectònic medieval de França. Instal·lació a les habitacions de l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7. Metz/Nancy – Lió – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per tal de realitzar el retorn de camí a casa, fent parada a Lió per tal de dinar en restaurant.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies