Truca'ns !! 972 108 738

ITÀLIA DEL NORD Autocar anada sense nit en ruta i avió tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hotels *** a Montecatini i Lido Jesolo ó hostel a Florència en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Florència, Venècia i Verona
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Vaporetto 9€/Galleria Ferrari 15€/G.Uffizi 5€/G.Accademia5€ (dret reserva).
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Milà/ Bérgamo–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - FLORÈNCIA 
Sortida a primera hora de la matinada en direcció a Florència fent varies parades tècniques. Arribada, sopar i allotjament.

DIA 2 · FLORÈNCIA 
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio. Possibilitat de visitar algun dels seus destacats museus. Al capvespre, temps per pujar fins a la Piazzetta de Miquel àngel i observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat.

DIA 3 · FLORÈNCIA - GALLERIA FERRARI - PÀDUA - LIDO DI JESOLO
Esmorzar i sortida en autocar cap a Maranello per tal de visitar el museu de la famosa marca automobilística. Acabada la visita, prosseguirem el trajecte en direcció nord cap la ciutat de Pàdua, rica en patrimoni cultural i artístic per conèixer el seucasc històric i continuar cap el centre turístic de Lido di Jesolo. Sopar i allotjament.

DIA 4 · LIDO DI JESOLO - VENÈCIA 
Esmorzar i sortida cap a Punta Sabionni on es podrà prendre el vaporetto per tal de dirigir-nos a Venècia a través de la llacuna veneciana. Arribada, trobada amb el nostre guia local qui ens descobrirà la història i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i basílica de San Marc, l’imponent Palau Ducale, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Al capvespre, retorn amb vaporetto. Sopar i allotjament.

DIA 5 · LIDO DI JESOLO - VERONA - AEROPORT DE MILÀ / BÉRGAMO - ORIGEN 
Esmorzar i sortida en autocar i maletes en direcció a Verona on ens reunirem amb el guia local per tal de gaudir del coneixement de la ciutat en la que William Shakespeare s’inspirà en la seva famosa obra. Acabada la visita, prosseguirem el nostre trajecte cap l’aeroport de Milà per tal d’embarcar en avió cap a Barcelona. Arribada i trasllat en autocar cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies