Truca'ns !! 972 108 738

ITÀLIA DEL NORD Autocar anada 1 nit en ruta i creuer tornada (7 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hotels *** a Montecatini i Lido Jesolo en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 4 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia professional acompanyant durant tot el viatge
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- Creuer Civitavecchia – Barcelona en cabines.
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Vaporetto 9€/Galleria Ferrari 15€/G.Uffizi 5€/G.Accademia5€ (dretreserva).
- Extres en hotels i restaurants.
- Preu dinar o sopar al creuer: 11.-€ per àpat.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - SIRMIONE 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a Sirmione, enclavat al mateix llac de Garda. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2 · SIRMIONE - VERONA- LIDO DI JESOLO 
Arribada pel matí a Sirmione i temps per la seva preciosa visita, essent la població més característica del llac. A continuació, sortida cap a Verona on ens reunirem amb el guia local per gaudir del coneixement de la ciutat en la que William Shakespeare s’inspirà en la seva famosa obra. A la tarda, acabarem d’arribar fins a Lido di Jesolo, enclau turístic vora Venècia on farem la nostra estada. Instal·lació, sopar i dormir.

DIA 3 · LIDO DI JESOLO - VENÈCIA 
Esmorzar i sortida cap a Punta Sabionni on es podrà prendre el vaporetto per tal de dirigir-nos a Venècia a través de la llacuna veneciana. Arribada, trobada amb el nostre guia local qui ens descobrirà la història i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i basílica de San Marc, l’imponent Palau Ducale, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Al capvespre, retorn amb vaporetto. Sopar i allotjament.

DIA 4 · LIDO DI JESOLO - BOLONUA - GALLERIA FERRARI - FLORÈNCIA 
Esmorzar i sortida en autocar cap a Bolonya pel matí per tal de visitar amb el nostre guia local, el seu centre històric amb els carrers porticats i la fontde Neptú. A la tarda, sortida cap a Maranello per tal de visitar el museu de la famosa marca automobilística. Acabada la visita, prosseguirem el trajecte en direcció sud cap a Montecatini Terme. Sopar i allotjament.

DIA 5 · FLORÈNCIA 
Esmorzar i sortida cap el centre de Florència per trobar-nos amb el guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio...
Possibilitat de visitar algun dels seus museus més importants. Al capvespre, pujada fins a la Piazzetta de Miquel àngel per observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat. Retorn a Montecatini pel sopar i allotjament.

DIA 6 · FLORÈNCIA - LUCCA - PISA - CIVITAVECCIA 
Esmorzar i sortida en autocar per tal de conèixer Lucca, una de les petites joies amagades que disposa la regió de la Toscana. En acabat, sortida cap a Pisa per la visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. Continuació del trajecte cap a Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 7 · PORT BCN - ORIGEN
Arribada al lloc d’origen pel matí.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolatcorresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies