Truca'ns !! 972 108 738

ITALIA DEL NORD Tot autocar i 2 nits en ruta (7 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hotels *** a Lido Jesolo i Montecatini ó hostel a Florència en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Florència, Venècia i Verona
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – SIRMIONE
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a Sirmione, enclavat al mateix llac de Garda. Nit en ruta a l’autocar.

DIA 2 · SIRMIONE – VERONA - LIDO
Arribada pel matí a Sirmione i temps per la seva preciosa visita, essent la població més característica del llac. A continuació, sortida cap a Verona on ens reunirem amb el guia local per gaudir del coneixement de la ciutat en la que William Shakespeare s’inspirà en la seva famosa obra. A la tarda, acabarem d’arribar fins a Lido di Jesolo, enclau turístic vora Venècia on farem la nostra estada. Instal·lació, sopar i dormir.

DIA 3 · VENÈCIA
Esmorzar i sortida cap a Punta Sabionni on es podrà prendre el vaporetto per tal de dirigir-nos a Venècia a través de la llacuna veneciana. Arribada, trobada amb el nostre guia local qui ens descobrirà la historia i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i basíl.lica de San Marc, l’imponent Palau Ducale, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Al capvespre, retorn amb vaporetto. Sopar i allotjament.

DIA 4 · VENECIA – BOLOGNA – FERRARI - MONTECATINI
Esmorzar i sortida en autocar cap a Bologna pel matí per tal de visitar el seu centre històric amb els carrers porticats i la fons de Neptú. A la tarda, sortida cap a Maranello per tal de visitar el museu de la famosa marca automobilística. Acabada la visita, prosseguirem el trajecte en direcció sud cap a Montecatini Terme. Sopar i allotjament.

DIA 5 · FLORÈNCIA
Esmorzar i sortida cap el centre de Florència per trobar-nos amb el guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio...Possibilitat de visitar algun dels seus museus més importants. Al capvespre, pujada fins a la Piazzetta de Miquel àngel per observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat. Retorn a Montecatini pel sopar i allotjament.

DIA 6 · MONTECATINI – LUCCA - PISA
Esmorzar i sortida en autocar cap a Lucca per conèixer una de les petites joies italianes desconegudes pel públic. A continuació, visitarem Pisa amb el seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. Acabades les visites, nit en ruta cap a casa.

DIA 7 · ORIGEN
Arribada a casa pel matí.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies